Forsøkte å lokke Moa til Viking

Med seier mot VIF inntar Jone tabelltopp.

(Dagbladet.no): Viking - Vålerenga direkte kl. 19 på Dagbladet.no!

De er begge to av Tippeligaens mest spennende unggutter og spiller for hver sin gullkandidat.

Hadde Jone Samuelsen derimot fått viljen sin hadde Vålerenga-yndling Mohammed Abdellaoue ikke vært motspiller, men medspiller.

- Moa har noen helt ekstreme ferdigheter. Jeg nevnte faktisk navnet hans overfor Viking-trener Tom Prahl i 2006. Jeg prøvde å lokke han til Stavanger, men han var ikke interessant nok den gangen, sier Jone Samuelsen ifølge Aftenbladet.

Samuelsen og Abdellaoue spilte sammen for Skeid i Adeccoligaen i 2005. Den slepne spissen har imponert i Tippeligaen etter overgangen fra Skeid og har så langt banket inn tre seriemål for Vålerenga.

I 2005 var spissen aktuell for en overgang til laget han scoret mot forrige helg, Rosenborg.

Med seier i kveldens kamp vil Viking innta tabelltopp med 12 poeng, ett poeng foran Stabæk. Vålerenga kan med seier krype opp på sølvplass og ti poeng.

Følg toppkampen direkte her!

Forsøkte å lokke Moa til Viking
VAR ØNSKET I VIKING: Kompisen Jone Samuelsen ville ha med Mohammed Abdellaoue til Stavanger i 2006. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
VAR ØNSKET I VIKING: Kompisen Jone Samuelsen ville ha med Mohammed Abdellaoue til Stavanger i 2006. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
<B>STERK SEIER:</B> Samuelsen og Viking jobbet seg til tre råsterke poeng i snødrevet på Alfheim forrige helg. Med seier mot Vålerenga inntar siddisene tabelltopp.