Først ble Jacobsen hengt ut som jukser. Nå slår avisa igjen til mot Norge

- Konspirasjon i Tour de Ski?

I OVERSKRIFTENE: Anders Jacobsen (til venstre) og Martin Johnsrud Sundby har begge vært gjenstand for omtale i den sveitsiske avisa Blick de siste dagene. Foto: NTB Scanpix
I OVERSKRIFTENE: Anders Jacobsen (til venstre) og Martin Johnsrud Sundby har begge vært gjenstand for omtale i den sveitsiske avisa Blick de siste dagene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

INNSBRUCK (Dagbladet): Den sveitsiske avisa Blick har ikke drevet så veldig god reklame for norske idrettsutøvere de siste dagene.

Søndag skrev avisa at hopperen Anders Jacobsen var en jukser og bedrager fordi han hoppet med for lange ermer i Nyttårshopprennet. Resultat, mente avisa å vite: At sveitseren Simon Ammann ble snytt for seieren.

I dag presenterer avisa et nytt utbrudd mot Norge. Denne gangen er det langrennsløperen Dario Cologna som er forbannet.

- FIS (det internasjonale skiforbundet) mangler mot til å straffe Norge, sier Cologna.

Feil korridor Bakgrunnen er det som skjedde lørdag, da Martin Johnsrud Sundby gikk feil under åpningsprologen i Tour de Ski.

Han gikk i feil korridor, men slapp unna tidsstraff.

«Er det en konspirasjon i Tour de Ski? Dario Cologna (28) registrerer at Norge fikk en fordel, og buldrer», skriver Blick i dag.

Avisa slår fast at Martin Johnsrud Sundby er Colognas største rival i Tour de Ski.

- For spenningen i touren kan det være greit at han slapp unna. Men han skulle hatt straff. Regelen er klar. Det er nesten ikke til å tro, sier Cologna, ifølge Blick.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.