Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Først bommet Søderlund på straffespark, så scoret han et perlemål

Bidro sterkt i Saint-Étienne-seier.

STANGET INN SCORING: Alexander Søderlund brukte pannebrasken til å komme på scoringslista i kveld. Foto: AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT / NTB Scanpix
STANGET INN SCORING: Alexander Søderlund brukte pannebrasken til å komme på scoringslista i kveld. Foto: AFP PHOTO / NICOLAS TUCAT / NTB Scanpix Vis mer

• Bordeaux - Saint-Étienne 1-4 (1-2)

(Dagbladet): Alexander Søderlund har fått mye spilletid i Ligue 1 for Saint-Étienne etter overgangen fra Rosenborg i desember. Og dersom han har tenkt å beholde plassen på laget, bør han finne veien til nettmaskene.

Saint-Étienne ledet med to mål allerede etter sju minutter i kveldens kamp, uten at Søderlund var direkte involvert i målene.

Bordeaux reduserte allerede etter ni minutter, og Søderlund skulle få sjansen til å øke bortelagets ledelse på straffespark. Spissen gikk for kraft fra krittmerket, noe som ikke skulle betale seg. Ballen gikk via keeper og i stolpen, før hjemmelaget fikk ryddet unna før Søderlund fikk plukket opp sin egen retur.

Etter 69 minutter skulle nordmannen likevel tegne seg på scoringslista. Et frispark fra venstre ble slått inn i boksen, hvor Søderlund på mesterlig vis vant hodeduellen, og stanget ballen via stolpen og i mål helt oppe i hjørnet. En vakker scoring.

Det var Søderlunds andre scoring i ligaen for sin nye klubb, etter at han ble matchvinner mot Lyon tidligere i sesongen. Han leverte også en målgivende pasning på 4-1-målet til bortelaget.

Bordeaux ble redusert til ti mann da Cheick Diabaté havnet i håndgemeng og fikk det røde kortet.

Ole Selnæs ble sittende på benken gjennom hele kampen. Han har ikke debutert for Saint-Étienne etter overgangen i januar.

Saint-Étienne er nummer fire i ligaen i øyeblikket med 39 poeng. Det er hele 27 poeng opp til den suverene serielederen Paris Saint-Germain, som også har én kamp mindre spilt.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram