UTE AV CHAMPIONS LEAGUE:  Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain. Foto: NTB Scanpix
UTE AV CHAMPIONS LEAGUE: Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain. Foto: NTB ScanpixVis mer

Først fiasko. Så kom spørsmålet som fikk Zlatan til å tenne

- Var det viktig her?

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (34) kom «mycket besviken» ut av garderoben på City of Manchester Stadium i går kveld. Paris Saint-Germain tapte 1-0, og Manchester City gikk til semifinalen i Champions League.

Utenfor garderoben sto et par journalister fra de svenske avisene Aftonbladet og Expressen med hver sin mikrofon. Intervjuet startet på en sivilisert måte. Zlatan snakket om kampen, men så kom spørsmålet som fikk storstjerna til å tenne.

- Kan du si noe om stemningen rundt Ulf Karlsson? Det skrives og prates mye om dette hjemme i Sverige, lød spørsmålet fra Expressen.

Karlsson var trener for det svenske friidrettslandslaget. I et intervju hevdet han at Zlatan må ha dopet seg under tida i Juventus fra 2004 til 2006. Bakgrunnen er angivelig at han gikk opp ti kilo med muskler på et halvt år.

- Var det viktig her? svarte Zlatan, og plantet øynene i reporteren.

- Ja.

Zlatan svarte med å nikke sarkatisk på hodet, åpenbart forbannet. Storstjerna blir for øvrig slaktet i den franske sportsavisa L'Equipe i dag.

- Zlatan har aldri prestert spesielt bra i kamper på dette nivået. Store kamper viser hvilke spillere som er fantastiske, og hvilke spillere som er bedragere, lyder den knallharde dommen.

Avisa tror det er definitivt slutt for Zlatan i PSG til sommeren.

Du kan se en link til Zlatan-intervjuet her.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.