Først fiasko. Så kom spørsmålet som fikk Zlatan til å tenne

- Var det viktig her?

UTE AV CHAMPIONS LEAGUE:  Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain. Foto: NTB Scanpix
UTE AV CHAMPIONS LEAGUE: Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Zlatan Ibrahimovic (34) kom «mycket besviken» ut av garderoben på City of Manchester Stadium i går kveld. Paris Saint-Germain tapte 1-0, og Manchester City gikk til semifinalen i Champions League.

Utenfor garderoben sto et par journalister fra de svenske avisene Aftonbladet og Expressen med hver sin mikrofon. Intervjuet startet på en sivilisert måte. Zlatan snakket om kampen, men så kom spørsmålet som fikk storstjerna til å tenne.

- Kan du si noe om stemningen rundt Ulf Karlsson? Det skrives og prates mye om dette hjemme i Sverige, lød spørsmålet fra Expressen.

Karlsson var trener for det svenske friidrettslandslaget. I et intervju hevdet han at Zlatan må ha dopet seg under tida i Juventus fra 2004 til 2006. Bakgrunnen er angivelig at han gikk opp ti kilo med muskler på et halvt år.

- Var det viktig her? svarte Zlatan, og plantet øynene i reporteren.

- Ja.

Zlatan svarte med å nikke sarkatisk på hodet, åpenbart forbannet. Storstjerna blir for øvrig slaktet i den franske sportsavisa L'Equipe i dag.

- Zlatan har aldri prestert spesielt bra i kamper på dette nivået. Store kamper viser hvilke spillere som er fantastiske, og hvilke spillere som er bedragere, lyder den knallharde dommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer