FÅR KJEFT:  Eden Hazard.  Foto: NTB Scanpix
FÅR KJEFT: Eden Hazard. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Først fikk Hazard kjeft av Mourinho. Nå slaktes han av landslagssjefen også

Trøblete høst for fjorårets spiller.

(Dagbladet): Det har ikke vært en god sesongstart for Chelsea eller den belgiske stjerna Eden Hazard.

Chelsea har slitt i Premier League, og Hazard har slitt med å følge opp spillet som ga han «årets spiller»-prisen i Premier League i fjor.

Etter forrige rundes tap mot Crystal Palace ga Chelsea-sjef Jose Mourinho kjeft til Hazard.

Hvis du er den beste spilleren i ligaen bør du ha en like god sesong i år som i fjor, sa Mourinho.

Selv sier Hazard:

- Du trenger ikke å forstå mye om fotball for å skjønne at jeg har prestert dårlig i år.  Jeg har ikke levert bra, i år, innrømmet han til L'Equipe.

Slaktet Tross en tung start, er Hazard selvfølgelig en del av den belgiske troppen som kjemper om en plass i EM-sluttspillet neste år. 
Søndag ble Chelsea-spilleren matchvinner i 1-0 seieren mot Kypros.

Likevel ventet alt annet enn skryt for spilleren av Belgia-sjef Marc Wilmots:

- Han var den verste i kveld. Jeg ville bytte ham ut, men han har alltid evnen til å score i de siste ti minuttene av kampen.  Det så du under VM. Jeg forventet selvfølgelig mer av ham, men han kommer til å bli bedre og bedre ut over i sesongen.

Kvalifisert Også Liverpools dyrkjøpte spiss Christian Benteke fikk gjennomgå etter seieren over Kypros.  Han ble byttet ut til pausen, og Wilmots gjorde det klinkende klart at det var prestasjonen som var grunnen til den tidlige dusjen.

Men søndagens seier gjør likevel at Belgia så godt som er kvalifisert for mesterskapet i 2016. Med to kamper igjen ligger de på andreplass i gruppe B -  fire poeng foran Israel på tredjeplass - som de også møter i siste runde. Før det venter Andorra.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram