Først glad - så rasende

Fredag var Bjørn Maaseide hoppende glad etter at han fikk seg sin tredje OL-tur. I går kokte det over for sandvolley-veteranen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

1,99 meter høye Bjørn Maaseide hadde ikke hodet med seg da han og makker Iver Horrem spilte om semifinale-plass under verdensserien på Mallorca i går. I over 30 graders varme tabbet veteranen seg ut.

-  Først var jeg så glad for at vi hadde slått ut tyskerne som var seedet som nummer to i verden og fått oss OL-plass. I kampen om semifinale gikk det på trynet. Vi vant første sett, men så gikk det galt. Jeg klarte å slå ut fire baller på rad, sier en fortvilet Maaseide til Dagbladet.

Forbannet

Han ergret seg kraftig over feilene.

-  Jeg kan ikke huske sist jeg gjorde så store tabber og noe så dumt. Det er ufattelig, og jeg er forbannet nå, fortsatte han.

Bjørn Maaseide har tidligere sagt at han legger opp etter OL i Aten, som for øvrig er hans tredje. Det begynner derfor å minske på sjansene for å vinne noe stort internasjonalt for ham. Likevel er en 5. plass fem uker før OL med på å gi selvtillit og optimisme.

Ikke OL-turist

-  Nå reiser vi ikke til OL bare for å reise. Vi viste i helga at vi hamler opp med de beste og kan gjøre det bra, forteller Maaseide. Makker Iver Horrem merker at paret slipper seg løs i sanda.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.