Først grisetaklet han Di Maria. Så snakket Nani om en United-retur

Utlånt ving tilbake på Old Trafford.

VANT PÅ BESØK: Nani spilte sju år i Manchester United, før han ble kassert og lånt ut i sommer. I går kveld fikk han vist seg fram i Portugal-trøye på sin gamle arene igjen. Foto; EPA/Nigel Roddis / NTB SCANPIX
VANT PÅ BESØK: Nani spilte sju år i Manchester United, før han ble kassert og lånt ut i sommer. I går kveld fikk han vist seg fram i Portugal-trøye på sin gamle arene igjen. Foto; EPA/Nigel Roddis / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Driblefanten Nani var en av mange spillere som forsvant fra Old Trafford under Luis van Gaals storrengjøring i sommer. Den raske kantspilleren endte opp på utlån til portugisiske Sporting Lisboa.

I går kveld var Nani tilbake på Old Trafford, da Portugal vant privatlandskampen mot Argentina i Manchester.

Grisetakling Nani gjorde seg aller mest bemerket for en stygg stempling, på sin etterfølger Angel Di Maria i United-laget. Han gikk inn knallhardt mot argentineren i første omgang, han traff argentinerens fot med knottene først.

Den argentinske stjernen fikk behandling, prøvde å spille videre, men måtte til slutt gå ut og meldes tvilsom til Uniteds match mot Arsenal lørdag kveld.

For Nani var besøket på gamle trakter en mulighet til å snakke om sin egen United-karriere. Han skrev under en ny femårskontrakt i september 2013, men fikk bare 22 matcher på sine to siste sesonger.

Vingen har vært en stor suksess i Sporting, med seks mål på 13 kamper.

Til sammenlikning scoret han sist i United-drakt så langt tilbake som i 2012. Nå åpner han for å returnere til United ved aller første anledning, det vil si når overgangsvinduet åpner i januar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer