Først kastet de bluss på banen. Så gikk Brann-supporterne løs på hverandre

Dramatikk i Mjøndalen.

BLUSS: Brann-fansen svarte med intern knuffing og kasting av bluss inn på banen etter Mjøndalens 3-0-scoring i torsdagens kvalifiseringskamp til eliteserien. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
BLUSS: Brann-fansen svarte med intern knuffing og kasting av bluss inn på banen etter Mjøndalens 3-0-scoring i torsdagens kvalifiseringskamp til eliteserien. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brann-supporterne kom til Mjøndalen med godt håp om å berge eliteseriekontrakten, men måtte i stedet se laget sitt få store problemer i skjebnekampen.

Da Sanel Kapidzic gjorde sitt annet mål for dagen og sendte hjemmelaget opp i 3-0 etter halvspilt 2. omgang, rant det over for mange av de tilreisende fra Bergen.

En rekke bluss ble kastet inn på banen, hvilket førte til røykutvikling i området der de rødkledde supporterne sto. I tillegg tok store politistyrker oppstilling foran tribunen for å roe ned de hissige gemyttene.

Kampen ble gjenopptatt kort tid etter at blussene ble kastet inn på gressmatta.

Også like før og etter kampslutt var det tendenser til bråk blant bortesupporterne. Før dommer Svein Oddvar Moen blåste av ble flere bluss kastet ut på kunstgresset. I tillegg gikk flere knallskudd av på bortetribunen.

Flere tydelig skremte supportere valgte å gå før kampen var slutt. Da hadde et stort antall vakter og politi stilt seg på indre bane. Etter kampen måtte de hindre flere aggressive supportere som forsøkte å ta seg over gjerdene.

Flere av de mest aggressive ble stående igjen lenge etter kampslutt for å rope ut sin misnøye mot trener Rikard Norling og klubbledelsen i Brann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer