MÅTTE SVARE:  Den tyske landslagsspilleren Kevin Grosskreutz måtte svare pressen om hvorfor han urinerte i en hotell-lobby etter cupfinaletapet mot Bayern München. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB Scanpix
MÅTTE SVARE: Den tyske landslagsspilleren Kevin Grosskreutz måtte svare pressen om hvorfor han urinerte i en hotell-lobby etter cupfinaletapet mot Bayern München. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / NTB ScanpixVis mer

Først kastet han en kebab i fjeset på en supporter. Nå har han urinert i en hotell-lobby

Landslagssjefen avdvarer mot å la det skje igjen.

(Dagbladet): Den tyske landslagsspilleren Kevin Grosskreutz har måttet gå ut og beklage sin oppførsel for andre gang på under én måned.

I begynnelsen av mai opprettet politiet en sak mot Borussia Dortmund-spilleren for å ha kastet en kebab i ansiktet på en Köln-supporter.

25-åringen mente selv at kebaben ble kastet på bakken, og ikke på supporteren, men hevdet at supporteren kom med bemerkninger i hans retning.

- Det var en agressiv situasjon, hvor jeg fikk min private sfære forstyrret. Men jeg burde ikke ha kastet kebaben på den måten, beklaget Grosskreutz overfor tyske Bild.

Urinerte i lobbyen Dager senere kom beskjeden om at Dortmund-spilleren er med i den tyske brutttroppen som er tenkt til å reise til VM i Brasil. Fortsatt skal laget kuttes med tre spillere.

Og nyheten som sprakk i helga om at Grosskreutz har oppført seg usportslig igjen, falt ikke i god jord hos landslagssjef Joachim Löw.

Etter Borussia Dortmunds cupfinaletap mot Bayern München i Berlin forrige helg, skal 25-åringen ha latt frustrasjonen gå utover en av stolpene inne i hotell-lobbyen - i form av urin.

Hendelsen i seks-tida på morgenen skal ha endt med en krangel med en annen hotellgjest. Politiet ble tilkalt, men innen de kom til stedet hadde fotballstjerna stukket av, skriver Bild.

- Det var et tungt nederlag, siden vi hadde håpet på å vinne troféet. Jeg hadde en blackout, og jeg er svært lei meg, fortalte Grosskreutz pressen i går.

Ilagt bot Det tyske landslaget spiller sin åpningskamp mot Portugal 16. juni, og er i disse dager på samling. I går måtte Grosskreutz pent stille opp og beklage oppførselen sin foran et samlet tysk pressekorps.

- Det skal ikke skje igjen, lover 25-åringen etter å ha urinert i hotell-lobbyen i Berlin.

Joachim Löw sier at de ikke vil tollerere slik oppførsel fra Dortmun-spilleren flere ganger.

- Vi hadde en seriøs samtale med Kevin, og fortalte ham nok en gang klart og tydelig hva vi forventer fra en landslagsspiller. Han har et ansvar og er et forbilde, så slike ting skal ikke skje, sier Löw, ifølge Sport1.

Grosskreutz har blitt ilagt en bot på nærmere 500 000 kroner av Borussia Dortmund etter at forrige helgs hendelse ble kjent.