- Først må jeg finne en mann

Caroline Wozniacki ble privat i Australia.

PÅ LETING: Caroline Wozniacki åpnet for alle typer spørsmål under pressekonferansen i Australian Open i dag. Foto: AFP/William WEST
PÅ LETING: Caroline Wozniacki åpnet for alle typer spørsmål under pressekonferansen i Australian Open i dag. Foto: AFP/William WEST Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Av og til blir både idrettsutøver og pressekorps lei av de vanlige spørsmålene og svarene.

I dag ville verdensener Caroline Wozniacki gjøre noe med tilnavnet «Miss Teflon», etter seieren mot Dominika Cibulkova i 3. runde i Australian Open.

- Noen sier pressekonferansene mine er kjedelige, fordi jeg alltid svarer det samme. Det synes jeg er pussig, fordi jeg alltid får de samme spørsmålene. Jeg vet hva dere skal spørre meg om, så derfor starter jeg med svarene.

Liverpool Med det ramset opp 20-åringen opp hvordan racketen føles, gleden ved å vinne mot mot jenta som slo henne i Sydney sist uke og om hvor lite hun plages av presset som verdenener.

- Dette var litt forskjellig fra det vanlige, og nå kan dere kanskje gi meg noen spørsmål som er litt mer interessante?

De kom og den jenta med polske foreldre måtte fortelle om sitt syn på global oppvarming, cricket, baseball, hennes evner som pianist og favorittlaget Liverpool.

Dermed fikk alle vite at Wozniacki synes folk skal bruke offentlig kommunikasjon og bare dusje i to minutter av gangen. Og at hun gledet seg over Kenny Dalglishs Liverpool-retur.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer