Først røk hun ut av Wimbledon. Så ble hun servert et pinlig spørmål om eksen

Svarte med stillhet og stirring.

UTE: Caroline Wozniacki røk ut av Wimbledon i går. På pressekonferansen fikk hun i tillegg spørsmål om eksen. Foto: NTB Scanpix
UTE: Caroline Wozniacki røk ut av Wimbledon i går. På pressekonferansen fikk hun i tillegg spørsmål om eksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At journalister kan plumpe uti, og stille spørsmål som ikke er helt på sin plass, skjer både titt og ofte.

I februar fikk Therese Johaug spørsmål om hva slags undertøy hun går med under konkurranse - et spørsmål langrennsstjerna seinere tok opp på et internt landslagsmøte.

Og det spørs om ikke den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki ble noget provosert etter et spørsmål hun fikk på pressekonferansen i Wimbledon i går - om et tema det virker til at hun aldri kan få lov å bli ferdig med.

Spurte om eksen Den 5.-seedede dansken øynet finale etter et favorittfall i hennes halvdel av oppsettet, men kom hun til kort mot spanske Garbiñe Muguruza, som vant 6-4, 6-4.

På den obligatoriske pressekonferansen etter tapet fikk hun spørsmål om eks-kjæresten, golfstjernen Rory McIlroy - som i går pådro seg en ankelskade under fotballspilling.

- Har du noen beskjed til Rory McIlroy som pådro seg en ankelskade i dag?, ville reporteren i salen vite.

Spørsmålet ble besvart med stillhet og stirring fra tennisstjernen - og det som så ut til å kunne bli et latterutbrudd - før hun bøyde seg over og fikk øyekontakt med den som var ansvarlig for pressekonferansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.