<strong>UTE:</strong> Caroline Wozniacki røk ut av Wimbledon i går. På pressekonferansen fikk hun i tillegg spørsmål om eksen. Foto: NTB Scanpix
UTE: Caroline Wozniacki røk ut av Wimbledon i går. På pressekonferansen fikk hun i tillegg spørsmål om eksen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Først røk hun ut av Wimbledon. Så ble hun servert et pinlig spørmål om eksen

Svarte med stillhet og stirring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At journalister kan plumpe uti, og stille spørsmål som ikke er helt på sin plass, skjer både titt og ofte.

I februar fikk Therese Johaug spørsmål om hva slags undertøy hun går med under konkurranse - et spørsmål langrennsstjerna seinere tok opp på et internt landslagsmøte.

Og det spørs om ikke den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki ble noget provosert etter et spørsmål hun fikk på pressekonferansen i Wimbledon i går - om et tema det virker til at hun aldri kan få lov å bli ferdig med.

Spurte om eksen Den 5.-seedede dansken øynet finale etter et favorittfall i hennes halvdel av oppsettet, men kom hun til kort mot spanske Garbiñe Muguruza, som vant 6-4, 6-4.

På den obligatoriske pressekonferansen etter tapet fikk hun spørsmål om eks-kjæresten, golfstjernen Rory McIlroy - som i går pådro seg en ankelskade under fotballspilling.

- Har du noen beskjed til Rory McIlroy som pådro seg en ankelskade i dag?, ville reporteren i salen vite.

Spørsmålet ble besvart med stillhet og stirring fra tennisstjernen - og det som så ut til å kunne bli et latterutbrudd - før hun bøyde seg over og fikk øyekontakt med den som var ansvarlig for pressekonferansen.

- Vi holder oss til spørsmål som handler om tennis, var beskjeden som lød fra den presseansvarlige.

Ny kjæreste Med det spørsmålet var pressekonferansen over - til stor lettelse for mange som mente spørsmålet til tennisstjernen var svært upassende.

Rory McIlroy og Caroline Wozniacki ble forlovet nyttårsaften 2013, etter flere år som kjærester. I mai 2014 kom beskjeden om at den irske golfstjernen brøt forlovelsen etter at bryllupsinvitasjonene var sendt ut.

Bruddet skal ha gått svært inn på den danske tennisspilleren, som i ettertid har fortalt mye om tiden rundt bruddet. McIlroy skal nå date amerikanske Erica Stoll, mens Wozniacki tidligere i vår ble koblet til NFL-spilleren Ryan Kerrigan.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer