Først scoret han to - så lot han seg hisse opp av spansk presse

Sint Ronaldo forlot Swedbank stadion.

(Dagbladet): Alt fokus var rettet mot Cristiano Ronaldo før dysten mot Åge Hareides Malmö. Et fokus superstjernen er vant med, og som virker bare å gjøre han bedre.

På svensk jord scoret Ronaldo sitt 500. og 501. mål i seniorkarrieren. I tillegg tangerte han Raúls rekord for flest Champions League-mål for Real Madrid. Dermed kunne Real Madrid reise hjem med en 2-0-seier i bagasjen.

Se målene i videovinduet over!

- Mitt eget valg På vei ut av stadion tok portugiseren seg tid til å svare på noen spørsmål fra spansk presse. Etter to spørsmål om de nye rekordene, ville en reporter fra spanske AS vite hvorfor han sjeldent tar seg tid til å svare på spørsmål fra pressen.

- Det er min egen beslutning. Jeg prater når jeg vil prate og klubben presser meg ikke til å prate, sier Ronaldo ifølge AS.

Spansk presse ønsket nemlig et svar fra Ronaldo på Barcelona-stopperen Gerard Piques kritikk i retning Madrid-klubben.

Barcelona-spilleren takket Kevin Roldan etter Champions League-triumfen i vår. Roldan var sangeren som var hyret inn til Ronaldos 30-årslag bare timer etter 4-0-tapet mot byrivalen Atletico. Pique fulgte opp med:

- De fra Madrid kan dra til helvete, etter supercupseieren i høst.

Sint Meldingene falt ikke i god jord og det ble så ille at Spanias landslag så seg nødt til å flytte en landskamp grunnet hatet mot stopperen.

- Synes du det var et smart spørsmål? For at det her skal funke må spørsmålene være bedre. Grunnen til at jeg ikke prater oftere er at spørsmålene er håpløse. Dere drar opp saker som er fem måneder gamle, tordnet Ronaldo på spørsmål angående Pique.

- I kveld spør dere ikke om de bra tingene laget gjorde. hvorfor skal jeg bråke med Pique? Hvorfor skal jeg bry meg, svarte Ronaldo.

Superstjernen som har kontrakt til sommeren 2018 med Madrid-klubben har også blitt koblet til andre klubber, og det har blitt spekulert i om dette er hans siste sesong for hovedstadsklubben.

— Jeg har det bra her og vil vinne ting med denne klubben. Jeg føler meg bra, men som jeg har sagt tusen ganger er det ingen som vet hva som skjer i framtida, sa han til den spanske radiostasjonen Cadena SER.