TATT:  Carlos Tevez. FOTO: NTB SCANPIX
TATT: Carlos Tevez. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Først senket han Real. Så mistet han lappen

Tevez for hard på gassen.

Juventus- og Argentina-angriperen Carlos Tevez var litt for hard på gasspedalen på vei gjennom Mont Blanc-tunnelen. Nå er han fratatt førerkortet.

I tunnelen som skiller Frankrike fra Italia ble han målt for å ha kjørt betraktelig fortere enn de tillatte 70 km/t, men det er ikke opplyst hvor fort stjernespilleren virkelig kjørte. Han fikk i alle fall ikke beholde førerkortet sitt etter kontrollen, noe som kan tyde på at hastigheten var temmelig høy.

Hendelsen fant sted onsdag, dagen etter at Tevez hadde scoret det avgjørende målet da Juventus slo Real Madrid i mesterligaen. Kampen i den første av de to semifinalene endte 2-1 til hjemmelaget Juventus.

Det meldes at det ikke er første gangen 31-åringen bryter farsgrensene på landeveien. Han ble tatt for å ha kjørt uten førerkort i Manchester i 2013, etter at han var fratatt førerkortet for forfortkjøring også den gangen. Da var han uten førerkort i seks måneder. I tillegg måtte han den gangen betale 1400 euro (ca. 12.000 kroner) i bot og ble også dømt til å avtjene 250 timers samfunnstjeneste. Hva som blir straffen denne gangen er det for tidlig å si noe om. (NTB)