Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Først skapte hun frustrasjon. Så slo Eckhoff tilbake og havnet på pallen

Etterlengtet opptur for 25-åringen. Dahlmeier hylles.

PÅ PALLEN: Tiril Eckhoff klatret til pallen. Foto: EPA/ANTONIO BAT
PÅ PALLEN: Tiril Eckhoff klatret til pallen. Foto: EPA/ANTONIO BAT Vis mer

(Dagbladet): Tiril Eckhoff hadde høyt tempo både på standplass og i sporet og kjempet i teten gjennom hele dagens fellesstart i Ruhpolding.

Hun hadde både blinken og seieren i siktet på det siste skuddet i konkurransen, men måtte dessverre ta en runde i strafferunden.

- Nei, nei, nei, nei, nei, ropte NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith engasjert og frustrert da Eckhoff bommet.

25-åringen fra Bærum ga seg imidlertid ikke, kastet seg på stavene og jaktet 3. plassen. Eckhoff gikk forrykende på sisterunden og passerte både Anais Bescond og Susan Dunklee.

Eckhoff rykket i den siste bakken og avgjorde kampen om 3. plassen. Dermed fikk hun en etterlengtet opptur.

Vant gjorde tyske Laura Dahlmeier på hjemmebane. 22-åringen har vunnet halvparten av rennene hun har stilt opp i denne sesongen.

- Det er helt utrolig. Hun har potensial til å bli tidenes skiskytter. Hun har alt som Magdalena Neuner og Magdalena Forberg hadde, mener Stabrun Smith.

Marie Dorin Habert kapret 2. plassen. I herreklassen vant Haberts landsmann Martin Fourcade, mens Tarjei Bø ble beste nordmann på 3. plass.

BEST: Supertalentet Laura Dahlmeier er i ferd med å skape en helt unik karriere. FOTO: KARL-JOSEF HILDENBRAND/DPA
BEST: Supertalentet Laura Dahlmeier er i ferd med å skape en helt unik karriere. FOTO: KARL-JOSEF HILDENBRAND/DPA Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media