Danmarks VM-forberedelser

Først søndag kveld fikk Hareide vite om stopperstjernas vinkveld. Han ble henrykt

Danmark investerer tungt for å være forberedt på VM-motstanderne i Russland. Og drar på vinsmaking for å skape hygge og trivsel.

GRUNDIGE FORBEREDELSER: Åge Hareide overlater ingenting til tilfeldighetene før fotball-VM i Russland. Her sammen med superstjerna Christian Eriksen og resten av spillergruppa. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
GRUNDIGE FORBEREDELSER: Åge Hareide overlater ingenting til tilfeldighetene før fotball-VM i Russland. Her sammen med superstjerna Christian Eriksen og resten av spillergruppa. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

HELSINGØR (Dagbladet): Det danske fotballforbundet bruker 1,3 millioner norske kroner på å speide og analysere motstanderne under VM i Russland. Åge Hareide har fått gjennomslag for et ambisiøst opplegg og danskene snur ikke på krona for å legge forholdene til rette.

– Vi har fem mann som skal reise rundt og se gruppemotstanderne og de lagene vi eventuelt kan møte på veien videre etter gruppespillet, sier Åge Hareide til Dagbladet.

– Vi kunne ikke vært bedre forberedt.

I januar sa tidligere Stabæk-trener (2011) Jörgen Lennartsson ja til å speide Danmarks-VM motstandere for DBU. Akkurat nå er han den eneste analytikeren på plass under Danmarks VM-camp i Helsingborg. Og det han har sett av danskene så langt har satt spor.

Både på og utenfor treningsfeltet.

– En fantastisk gruppe mennesker og fotballspillere, sier Jörgen Lennartsson. Fra Åge på toppen og ned gjennom hele landslagstroppen er det, kvalitet, harmoni og humør. Og som fotballtrener er det veldig lærerikt og interessant å kunne følge disse forberedelsene.

– Danmark har et meget godt fotballag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer