Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Først sprutet formel 1-stjerna ned Putin med champagne. Deretter koste han seg med flere titalls playboymodeller

Kruser mot sin tredje VM-tittel.

SPRUTET PÅ PRESIDENTEN: Lewis Hamilton var ikke snauere enn at han også lot det regne champagne-dråper over Vladimir Putin - som ikke kom seg av scena før sprutinga startet. Foto: NTB Scanpix
SPRUTET PÅ PRESIDENTEN: Lewis Hamilton var ikke snauere enn at han også lot det regne champagne-dråper over Vladimir Putin - som ikke kom seg av scena før sprutinga startet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Britiske Lewis Hamilton tok i går sin 42 triumf i formel 1-karrieren, under løpet i den russiske OL-byen Sotsji.

Nico Rosenberg kunne muligens ha blandet seg inn i kampen om VM-seieren, men etter at han i går måtte bryte, ser det ut til at ingen kan hindre Hamilton i å ta sin tredje VM-tittel i karrieren.

Ferraris Sebastian Vettel endte på annenplass i Sotsji, mens tredjeplassen gikk til Force Indias Sergio Perez.

Og når man er like ved å tangere Sir Jackie Stewart, kan det virke som om Hamilton mente det var greit å kose seg litt ekstra.

Sprutet på Putin President Vladimir Putin var selvfølgelig til stede under formel 1-løpet som gikk i byen der han selv har fått vise sine kunster på isen. På podiet var det presidenten som delte ut trofeene - som Hamilton tidligere har uttalt at han mener er sjokkerende dårlige.

Som vanlig er, sprettes det champagne etter at trofeene er delt ut. Men det den britiske føreren ikke tenkte på var at presidenten kanskje burde ha fått lov å komme seg av podiet før han begynte å sprute champagnen rundt seg.

Det hele endte med at Putin forlot scena med champagne på ryggen, viser videoen hos Independent.

Sprutinga skal ikke ha fått noen følger for Hamilton, men har selvfølgelig blitt tullet med i etterkant.

- Hvor lenge er det til Lewis Hamilton blir funnet død i badekaret sitt?, spøker en på Twitter.

- Lewis Hamilton sprutet champagne på Vladimir Putin etter suksessen i Russland Grand Prix - og han kom seg unna med det, skriver engelske Independent.

- Han som tok de med Men Hamilton stoppet ikke feiringa der. Backstage sørget han for å få hilst på de russiske Playboy-modellene som bekledde rollene som gridgirls under løpet.

Under pressekonferansen med Hamilton, Vettel og Perez invaderte de over tjue modellene medieseansen - til stor underholdning for de fremmøtte.

- Dette er den beste pressekonferansen noensinne, utbrøt Hamilton, ifølge Sky Sports.

- Det var han som tok dem med, det var ikke jeg, spøkte Hamilton mens han pekte i retning Vettel.

Hovedpersonen var selvfølgelig ikke snauere enn at han ville ha et bilde av seg selv og de flere titals Playboy-modellene - et bilde han deretter delte med sine fans i sosiale medier.

Det gjenstår fire runder av årets VM.

• Les også: - Det føles som å gå inn på en pornoside. Det får meg til å ville spy

STJERNA: Lewis Hamilton hadde ingenting imot å posere med de russiske grid girlsene. Foto: NTB Scanpix
STJERNA: Lewis Hamilton hadde ingenting imot å posere med de russiske grid girlsene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!