Serie A:

Først sto han oppført med «feil» navn. Så tabbet Joe Hart seg ut

Ingen god debut for den engelske keeperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Atalanta - Torino 2-1 (0-0)

(Dagbladet): Det var mange som ble overrasket da Englands landslagskeeper Joe Hart forlot Manchester City til fordel for italiensk fotball og Torino.

Manager Pep Guardiola mener sisteskansen ikke er god nok med ballen i beina, og valgte å vrake Hart i sesongoppkjøringen. I begynnelsen sto Willy Caballero i City-buret, og seinere hentet Guardiola også Claudio Bravo som fikk sin debut mot Manchester United.

I dag fikk Hart sin debut borte mot Atalanta i Serie A. Det startet med at han sto oppført som John Hart i den offisielle lagoppstillingen, noe engelske medier hang seg veldig opp i. Det skal nevnes at Joe Harts fulle navn er Charles Joseph John «Joe »Hart, så direkte feil var det ikke.

Det startet bra for Torino som tok ledelsen etter 54 minutter. Men bare to minutter seinere gjorde Hart en blemme.

29-åringen kom stormende ut på en corner, men i stedet for å slå ballen unna forlenget han den til Andreas Masiello på bakerste stolpe. Sistnevnte takket og bukket, og utliknet med ett touch (se målet øverst i saken).

Seinere scoret hjemmelaget på straffespark, slik at debuten til Hart ble alt annet enn en suksess.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer