- Først tenkte jeg f... så bra, så ble det f... så vanskelig

Har gutta lært? Ja, mener de.

TUNGT TAP: Håvard Tvedten og Kristian Kjelling fortvilte etter gårsdagens tremålstap for Ungarn. VM lever derimot fortsatt godt for Norge. Håndballgutta mener de har lært mye av tidligere mesterskap, som kan bli nyttig når kniven kommer på strupen seinere i uka.
TUNGT TAP: Håvard Tvedten og Kristian Kjelling fortvilte etter gårsdagens tremålstap for Ungarn. VM lever derimot fortsatt godt for Norge. Håndballgutta mener de har lært mye av tidligere mesterskap, som kan bli nyttig når kniven kommer på strupen seinere i uka. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LINKÖPING (Dagbladet): Håndballgutta spilte i går kveld den siste kampen i Norrköping, de tre neste skal gå i nabobyen Linköping. Målet er å gå videre til neste köping-ny, Jönköping.

Der gjennomføres mellomspillet.

Selv etter gårsdagens tremålstap for Ungarn er sjansene gode med tanke på det.

Gjentatte ganger har Norge sklidd i siste sving. Gårsdagens kamp var ikke en skjebnekamp sånn sett - selv om den seinere kan vise seg å bli det. Og selv om det kanskje ikke så sånn ut i går - mener landslagsgutta at de har lært av feilene fra tidligere mesterskap.

Bare nesten Norge har de tre siste mesterskapene levert på et høyt nivå. Med tanke på hvor stor bredden er og hvor tett det er i toppen - har de norske gutta levert godt. Ikke verdensklasse, men faktisk nesten i noen kamper.

De har truffet kanten av nåløyet flere ganger og vært noen få mål unna.

I tre mesterskap på rad (to EM og ett VM) har de snublet i det siste semifinalehinderet.

- Hver gang vi er i nærheten viser vi at vi gjør noe riktig. En gang blir det vår tur. Fakta er at det nesten er 15 lag som kan slå hverandre og nesten like mange lag som sier de - internt i hvert fall - vil komme til de avgjørende rundene, sier landslagssjef Robert Hedin til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer