Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Først tok han plassen til Özil. Nå vil han ta huset hans også

Bale på husjakt i Madrid.

CHAMPIONS LEAGUE: Gareth Bale og resten av stjernegalleriet i Real Madrid er på plass i Istanbul hvor de skal åpne Champions League-sesongen mot Galatasaray. Foto: AFP PHOTO / OZAN KOSE
CHAMPIONS LEAGUE: Gareth Bale og resten av stjernegalleriet i Real Madrid er på plass i Istanbul hvor de skal åpne Champions League-sesongen mot Galatasaray. Foto: AFP PHOTO / OZAN KOSE Vis mer

Følg Champions League i vårt Fotballstudio fra 20.45

(Dagbladet): På noen få år gikk Gareth Bale fra å være mannen som aldri vant en kamp, til å bli en av fotballverdenens aller største stjerner.

I august ble han verdens dyreste fotballspiller da han gikk fra Tottenham til Real Madrid, og på lørdag scoret han i debuten for hovedstadslaget da de spilte 2-2 mot nyopprykkede Villarreal.

Samtidig som waliseren flyttet til Spania, gikk Mesut Özil motsatt vei til London og Arsenal. Det var ikke lenger plass til den tyske magikeren i Carlo Ancelottis stjernespekkede lag, og nå kan det se ut som om Bale vil overta etter Özil på mer enn én måte.

Fint strøk The Daily Mail skriver i dag at Bale også vurderer å kjøpe huset Özil bodde i under sin tid i den spanske hovedstaden.

Eiendommen, som skal være verdsatt til omlag ni millioner kroner, ligger i Madrids fasjonable La Moraleja-distrikt. Cristiano Ronaldo har også et hus i nabolaget. Det samme hadde David Beckham da han spilte i klubben.

For øyeblikket bor Bale, sammen med familien, på Sheraton Mirasierra Suites Hotel, men i kveld er waliseren og resten av Real Madrid på besøk i Istanbul hvor de skal åpne Champions League-sesongen mot Didier Drogba & co i Galatasaray.

God debut I likhet med Bale, hadde også Özil en god debut da Arsenal slo Sunderland 3-1 på Stadium of Light.

24-åringen noterte seg for en målgivende pasning på målet til Olivier Giroud, og hadde Theo Walcott vært like hvass foran mål som han selv sier at han er, kunne det blitt både to og tre.

Wenger sa i går at det er knyttet noe usikkerhet rundt hvorvidt Özil kommer til å starte i morgendagens Champions League-kamp mot Marseille, men han er med i troppen som reiser til Frankrike.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling