Først tok han sin største seier noensinne, så vartet han opp med et kyss som går verden rundt

- Det mest romantiske kysset på en golfbane noensinne.

Se det romantiske kysset i videovinduet over!

(Dagbladet): Det var ingen tvil om at golfspilleren Rickie Fowler var en lettet mann etter å ha vunnet Players Championship natt til mandag norsk tid.

Han ble i forrige uke kåret til den mest overvurderte golfspilleren av sine kollegaer i PGA-touren i en undersøkelse gjennomført av Sports Illustrated.

I natt svarte han kritikerne med å vinne omspillet i storturneringen i Florida - og tok sin største seier noensinne.

- Vi må øve Og da Alexis Randock kom for å gratulere kjæresten, fikk hun et kyss som nå går sin seiersgang i sosiale medier.

- Det er uten tvil det mest romantiske kysset som har funnet sted på en golfbane noensinne, og dette var som hentet ut av en film, skriver USA Today.

STØRSTE:  26 år gamle Rickie Fowler tok i natt sin største seier. Foto:  John David Mercer / USA TODAY Sports / NTB Scanpix
STØRSTE: 26 år gamle Rickie Fowler tok i natt sin største seier. Foto: John David Mercer / USA TODAY Sports / NTB Scanpix Vis mer

- Vi må øve på våre etter-kampen-kyss, skriver kona til golfspiller Jimmy Walker, Erin Walker, på Twitter etter å ha sett måten Rickie Fowler omfavnet kjæresten etter seieren i Players Championship.

Med seieren i Florida, vil det nå også tikke inn over 13 millioner kroner inn på 26-åringens konto.

Nattas seier er californierens andre seier. Den første kom i 2012, da han slo Rory McIlroy i omspillet og vant PGA-turneringen i Charlotte.

Lo av avstemningen I natt gjorde 26-åringen sine kollegaer til skamme, og leverte da det gjaldt som mest. Han spilte mot Sergio Garcia og Kevin Kisner, hvor det hele ble avgjort på hull 17.

- Det føltes veldig bra hele uken. Dette er spesielt, sier Fowler etter seieren.

Det at hans PGA-kollegaer mente at han var den mest overvurderte spilleren, tok 26-åringen helt med ro.

- Jeg lo da jeg så avstemningen, men hvis det var tvil, føler jeg at det jeg leverte i dag var et godt svar, sier Fowler.

Tiger Woods, som har hatt en hard uke etter bruddet med alpinstjernen Lindsey Vonn. 39-åringen fortalte før Players Championship at han ikke hadde sovet på tre dager, og endte i helgen på en 69. plass på TPC Sawgrass-banen.

GLEDE: - Det er uten tvil det mest romantiske kysset som har funnet sted på en golfbane, hevder USA Today etter å ha sett hvordan golfspilleren Rickie Fowler kysset kjæresten etter å ha vunnet Players Championship. Foto: NTB Scanpix
GLEDE: - Det er uten tvil det mest romantiske kysset som har funnet sted på en golfbane, hevder USA Today etter å ha sett hvordan golfspilleren Rickie Fowler kysset kjæresten etter å ha vunnet Players Championship. Foto: NTB Scanpix Vis mer