Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Først trente Braaten med én Vålerenga-rival - nå blir han med en annen til USA

På klubbjakt.

PÅ KLUBBJAKT: Daniel Braaten (33) er for tida klubbløs. Tidligere i januar trente oslogutten med Lillestrøm, og nå blir han med SK Brann på treningsleir. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
PÅ KLUBBJAKT: Daniel Braaten (33) er for tida klubbløs. Tidligere i januar trente oslogutten med Lillestrøm, og nå blir han med SK Brann på treningsleir. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Daniel Braaten (33) skal bli med nyopprykkede Brann på en toukers treningsleir i USA. Det skriver Bergens Tidende i dag.

Angrepsspilleren fikk 22 kamper for Vålerenga i fjor, og noterte seg for én scoring og tre målgivende pasninger. I desember ble det klart at han ikke fikk forlenget kontrakten med oslolaget.

- Daniel har fått beskjed om at han ikke får forlenget kontrakten sin, sa Vålerenga-trener Kjetil Rekdal til Dagbladet.

Bergensmulighet Braaten trente med Vålerengas erkerival Lillestrøm tidligere i januar, og nå har han altså rettet blikket mot Brann.

Eller - det vil si - Brann har rettet blikket mot Braaten. Bergensklubben drar nå på treningsleir til solvarme Florida, og der får altså Braaten sjansen til å skinne.

Angrepsspilleren, med 52 landskamper, har en lang og innholdsrik karriere bak seg, og nå kan altså eventyret fortsette på vestlandet. Da Braaten ikke fikk forlenget kontrakten med Vålerenga før jul, ønsket imidlertid ikke Kjetil Rekdal å begrunne klubbens valg.

Sammenfattet beslutning - Vi trenger ikke oppgi detaljene bak alle våre beslutninger i offentligheten. Etter en sammenfattet beslutning får han ikke fortsette, sa Rekdal.

- Men er det sportslig begrunnet?

- Om det er på grunn av vær, vind, sommer eller høst, trenger ikke vi å offentliggjøre, svarte VIF-sjefen.

• Årets tippeligasesong starter søndag 13. mars.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media