GOD DAG: Romelu Lukaku startet dagen på St. Mary's med å skyte ballen på ei dame på tribuna. Da løp han rett opp og unnskyldte seg. Så ble han kampens store spiller. Foto: AFP PHOTO / CHRIS ISON
GOD DAG: Romelu Lukaku startet dagen på St. Mary's med å skyte ballen på ei dame på tribuna. Da løp han rett opp og unnskyldte seg. Så ble han kampens store spiller. Foto: AFP PHOTO / CHRIS ISONVis mer

Først viste han gentleman-takter etter å ha skutt ballen på ei dame på tribunen. Så ble han kampens store spiller

Romelu Lukaku fikset Everton-seier.

• Southampton - Everton 0-3

(Dagbladet): Romelu Lukaku ble kampens store spiller da Everton slo Southampton på St. Mary's lørdag.

Etter drøyt 20 minutter sendte han gjestene i ledelsen etter en kjempekontring fra de blå fra Liverpool. Så doblet han rett før pause.

Men før kampen i det hele tatt rakk å starte havnet belgieren i kameraenes søkelys. Under oppvarmingen dunket nemlig 22-åringen en ball opp på tribunen, som traff ei dame som satt halvveis der oppe. Da reagerte Lukaku lynraskt.

Belgieren hev seg over sperringene og løp opp på tribunen for å forsikre seg om at alt var bra med vedkomne. Det var det tydeligvis, deres veier skilte med et smil.

Få minutter før slutt la Ross Barkley, som fra før hadde en målgivende, på til 3-0 til Everton med et lekkert skudd fra 12 meter.

- Gutta viste mye selvsikkerhet fra start. Vi skaper et godt samhold i garderoben. Det er bra vi holdt nullen, det gir oss selvtillit, sier Ross Barkley til BBC.

Dette har han å si om lagkamerat Lukaku:

- Du vet hvor god han kan være. Når han spiller slik er han best i hele ligaen.