Forstår at han er V65-banker

Advarer samtidig for en kupongvelter.

SEIERSMASKIN. Tao Prins har for vane å seiersdefilere etter travløp. Onsdag er hingsten banker for de fleste igjen. Kusk Tor Wollebæk har også noe å fortelle. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SEIERSMASKIN. Tao Prins har for vane å seiersdefilere etter travløp. Onsdag er hingsten banker for de fleste igjen. Kusk Tor Wollebæk har også noe å fortelle. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Tor Wollebæk kjører bankeren. Men minst like spennende er et par tips han har til spillerne om hester han nylig har kjørt.

Tao Prins er banker for de fleste denne onsdagskvelden. Men hesten gjorde noe så sjeldent som å tape et løp sist. Det ble ikke engang premie ut av det.

-Alt ble feil i det løpet. Vi kom ikke ned noe sted, og jeg så for meg en runde i tredje spor. Det går bare ikke, kommenterer Tor Wollebæk nullen i programraden for denne seiersmaskinen av en hest.
Wollebæk valgte fornuften, tok opp hesten og søkte innvendig. Dermed var det løpet spolert.

At Tao Prins forsvarer tittelen seiersmaskin, forteller statistikken alt om. Hingsten har startet 17 ganger i sitt liv og har vunnet 14 av disse løpene.

-Jeg forstår alle som spiller ham banker i kveld. For det er selvfølgelig en bra vinnersjanse.
Men jeg må også legge til at selv ikke Tao Prins kan ta ned hvem som helst fra dødensposisjonen lenger. Ikke i det grunnlaget han nå befinner seg i, sier Tor Wollebæk til Dagbladet.

-Han er heller ikke rask i startfasen, selv om han er bedre på auto enn med volte. Og det er jo heller ikke sikkert at dødens er ledig. Det var enklere å komme seg til dødens, da jeg var ung. Jeg kjørte mye der da, ler Wollebæk.

-Kjempeløp i derby

Tor Wollebæk kjørte Hågå Elden i derby. Fire-åringen skal ut i et sprintløp og er ikke favoritt. Men Wollebæk ble svært imponert over hingsten i derbyløpet.
-Det var ikke så mange som egentlig fikk med seg hvor bra han egentlig gikk. Hadde jeg fått åpningen litt før, ville vi endt en plass lenger fram på resultatlista. Hadde en hest som Rossi vært med i kveldens sprintløp, ville vel han vært bankertippet, mener Wollebæk.

Rossi endte på plassen foran Hågå Elden i derby.

-En dyp en

Tor Wollebæk har en skikkelig dypvannsfisk på fatet til slutt.

-Fautveien er bedre enn resultatene. Den er dyp. Men faktum er at han fungerte bra sist, men at sjekkreima var litt for slakk, og jeg slapp ham til for brått. Derfor galopperte han, forteller Tor Wollebæk om en potensiell kupongvelter.

Onsdag morgen hadde forøvrig en person satt 1000 kroner i vinnerspillet på Fautveien.

-Enten har vedkommende sett det jeg forteller, eller så er det en som ikke er helt edru på morgenkvisten. En tusenlapp i totoen så tidlig er hard satsing, ler Tor Wollebæk.