KREVER RESPEKT: Fernando Torres sier det er tøft å sitte på benken, men støtter lagkameratene som starter fullt ut. Foto: AFP/CARL COURT
KREVER RESPEKT: Fernando Torres sier det er tøft å sitte på benken, men støtter lagkameratene som starter fullt ut. Foto: AFP/CARL COURTVis mer

- Forstår ikke hvorfor Liverpool-fansen hater meg

Fernando Torres følte seg sviktet.

• Fotballstudio: Tottenham - Chelsea

(Dagbladet): Fernando Torres er sterkt mislikt i den røde delen av Merseyside.

Det plager den 27-årige Chelsea-spissen, som ble solgt fra Anfield for 50 millioner pund for snart et år siden.

Tidligere har Spania-angriperen hevdet at Liverpool-fansen ikke har fått servert en riktig versjon av hendelsene før hans avskjed til klubben.

Hadde ikke tid Nå går Chelsea-reserven ut med en mer detaljert forklaring på hvorfor han plutselig ønsket seg bort fra de helrøde i januar i fjor.

- Fansen vet ikke halvparten av det som skjedde. De vet ikke hvordan de som styrer Liverpool er, de har en helt annen oppfattelse av dem. De kom med løfter som de ikke holdt, og jeg dro fordi jeg ikke hadde tid til et prosjekt som ville ta mange år, sier Torres til TV-kanalen Canal+ Liga.

Den lynrappe måljegeren sier han fortsatt liker Liverpool-supporterne, og er ikke bitter.

- Jeg ønsker ikke å forlate Liverpool på den måte jeg gjorde, men klubben løy for meg. De sviktet meg, og jeg forstår ikke hvorfor fansen hater meg.

Fem Chelsea-mål Han scoret 81 mål på 142 kamper i rødt på tre og et halvt år. På snart 12 måneder i Chelsea står han med fem mål på 35 kamper.

Han starter trolig på benken mot Spurs i kveld, og innrømmer at benkesliting og måltørke også koster ham en plass på det spanske landslagte.

- Det er sant at Vicente Del Bosque (Spania-sjef) er bekymret for meg og formen i Chelsea. Det er opp til meg å bli den spissen jeg var før. Hvis jeg blir slik jeg var for et par år siden kommer jeg igjen til å bli sentral for Spania, sier Torres.

Han synes folk er raske til å glemme han har oppnådd som fotballspiller.

- Formen min har ikke vært så bra, men jeg er verdensmester og europamester, så jeg fortjener mer respekt.

TAPTE FOR LIVERPOOL: Torres klarte ikke å forhindre at Liverpool slo ut Chelsea av ligacupen på Stamford Bridge i november. Foto: AP/Bogdan Maran
TAPTE FOR LIVERPOOL: Torres klarte ikke å forhindre at Liverpool slo ut Chelsea av ligacupen på Stamford Bridge i november. Foto: AP/Bogdan Maran Vis mer