- Forstår piping

Håvard Flo synes er greit at fansen på Ullevaal pep ut Norge i kveld.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Med seier mot Luxembourg og uavgjort i Bosnia fikk landslaget andreplassen i gruppa. Det gir playoff. Men 1-0 var ikke godt nok for publikum.

Det siste kvarteret ble de norske spillerne stadig utsatt for piping og buing.

- Jeg forstår godt at publikum piper og var misfornøyde. Vi scorer ikke nok mål. Men jeg tror de var fornøyd med resultatet, sier Fetter Flo til Dagbladet.no.

Han var erstattet av Frode Johnsen da buingen startet, og tipper at tilhengerne var skuffet fordi de ikke skjønte at spillerne var mest opptatt av å unngå et Luxembourg-mål.

- Publikum tenker bare på flere mål. De skjønner nok at vi tenker taktisk, men de lar hjertet styre i stedet for fornuften.

Sogndal-spissen var plassert som fyrtårn på høyreflanken i kveld. Han håper det er en taktikk Nils Johan Semb vil fortsette med i playoff-kampene i november.

- Det kommer an på hvilket lag vi møter. Men sjøl mot England hadde langpasningene vært farlig våpen uansett. Vi så i dag at det ble farlig når Christer Basma og Henning Berg slo lange pasninger opp.

Flo håper på Slovenia eller Latvia i de avgjørende kampene. Han mener begge er overkommelige motstandere. Samtidig tror han landslaget er topptent foran oppgjørene uansett hvem de trekker mandag.

- Motivasjonen for playoff blir ikke noe problem når vi ser hva resultatet kan bety. Motstanderen betyr ingenting, det er bare EM som gjelder.