<strong>FRISPARK, SELVFØLGELIG:</strong> Her scorer David Beckham sitt første mål på over ett år. Foto: AFP
FRISPARK, SELVFØLGELIG: Her scorer David Beckham sitt første mål på over ett år. Foto: AFP Vis mer

Første Beckham-mål på over ett år

Avgjorde for Galaxy i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| David Beckham scoret for første gang på over ett år da han hjalp Los Angeles Galaxy til 2-1 seier over Chivas USA, natt til mandag.

Galaxy ledet 1-0 da Beckham scoret på et fripark fra vel 20 meter 39 minutter ut i første omgang. Ballen føk inn i krysset på høyre side, og for første gang siden kampen mot Toronto 9. september i fjor kunne den tidligere England-kapteinen løfte hendene over hodet og juble for en scoring.

- Jeg forsto med en gang jeg traff ballen at den ville gå inn, selv om Chivas har en veldig god keeper. Jeg tror han trodde jeg skulle sette ballen på venstre side, så han ble lurt litt i gal retning, sa Beckham etter kampen.

Galaxy-trener Bruce Arena var også lettet over å se at det endelig løsnet for den best betalte spilleren i Galaxy.

- Beckham satte ballen akkurat der han skulle for å score. Han slo høyt, til venstre for keeper, så det måtte bare bli scoring, slo Arena fast.

For Beckham var kampen mot Chivas hans andre kamp fra start i år, og hittil i sesongen har han bare spilt fire kamper for Galaxy. Han har slitt med en akillesskade og mistet seks måneder på grunn av det.

- Nå er både helsa og selvtilliten god, men jeg ble byttet ut etter vel en times spill mot Chivas fordi vi har ny kamp torsdag. Det var grunnen til at jeg ble tatt av banen, ikke at det feiler meg noe, sa David Beckham.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer