Nicki Bille Nielsen:

Første bilde fra sykehuset etter skyteepisoden

Nicki Bille Nielsens søster delte det første bildet av fotballspilleren etter at han ble skutt natt til andre juledag.

SKUTT: Natt til andre juledag ble Nicki Bille Nielsen skutt i sin egen leilighet i København. Tre personer er siktet for drapsforsøk på dansken. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
SKUTT: Natt til andre juledag ble Nicki Bille Nielsen skutt i sin egen leilighet i København. Tre personer er siktet for drapsforsøk på dansken. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Natt til andre juledag ble tidligere Rosenborg-spiller Nicki Bille Nielsen skutt i sin egen leilighet i København. Søndag kveld delte Nielsens søster, Malou Sørensen, det første bildet av ham fra sykesenga.

- Jeg er så glad og takknemlig for at jeg fortsatt kan gi deg kyss på kinnet den dag i dag, skriver Sørensen på billeddelingstjenesten Instagram.

Også Nielsens andre søster, Mia Sørensen, har lagt igjen en kommentar under bildet.

- Priser meg lykkelig for at han fortsatt er her #verdesnbestebror, skriver hun og legger til et hjerte.

- Hver eneste dag, svarer Malou Sørensen.

Skutt

Vaktsjef ved København-politiet Henrik Stormer beskrev hendelsen i Nielsens leilighet som et voldsomt spetakkel. 30-åringen skal ha blitt skutt i armen, og 40 hagl skal ha blitt fjernet fra såret.

Tre personer ble siktet for drapsforsøk på dansken, men bare to av dem ble pågrepet dagen etter hendelsen - en 23 år gammel kvinne og en 30 år gammel mann.

Tre dager seinere ble de to personene løslatt, men siktelsen vil bli opprettholdt. København-politiet forklarte det med at de mener det ikke er grunnlag for å holde dem lenger i varetekt.

Den tredje personen, en 30 år gammel mann, er mistenkt for å ha avfyrt skudd mot fotballspilleren. Lørdag ble det kjent at han er pågrepet og varetektsfengslet fram til 31. januar, ifølge danske TV2.

Kanalen skriver at kvinnen er en tidligere modell, mens den løslatte mannen har tilknytninger til MC-miljøet.

Bråk

Dager før skyteepisoden var Nicki Bille Nielsen involvert i en voldshendelse utenfor en nattklubb i København natt til 22. desember.

Fotballspilleren skal ha slått en dørvakt tre ganger i hodet, slik at vedkommende falt i bakken og mistet bevisstheten. Bille Nielsen skal deretter ha flyktet fra stedet, med flere andre dørvakter jagende etter, skriver Expressen.

Nielsen sonet tidligere i år en fengselsdom på én måned på grunn av en voldsepisode i Monaco. Han vendte så tilbake til dansk fotball og Lyngby etter å ha spilt for greske Panionios.

I oktober ble han pågrepet på Strøget i København etter å ha opptrådt truende og vært i besittelse av en luftpistol, noe som resulterte i at han fikk sparken i Lyngby.

Rosenborg-spiss

Bille spilte for Rosenborg i 2013 og 2014. Også da kom han i trøbbel, blant annet for å ha bitt en politimann under en fuktig bytur i København. For den episoden ble han straffet med 60 dagers betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.

Bille ble også pågrepet av politiet etter bråk på byen i Trondheim i 2013. Og tilbake i 2009 fikk han betinget fengselsstraff og samfunnstjeneste for å ha delt ut et knyttneveslag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer