Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Første Brann-spiller allerede ferdig i klubben

- Jeg vil ikke spille i førstedivisjon.

FERDIG: Daniel Mojsov ble første spiller ut av Brann-stallen etter nedrykket. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FERDIG: Daniel Mojsov ble første spiller ut av Brann-stallen etter nedrykket. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): I går måtte Brann rykke ned i 1. divisjon. I dag har allerede første spiller avsluttet sitt forhold med klubben - slik Bergens-avisene anbefaler også Rikard Norling og Roald Bruun-Hanssen å gjøre.

- Dette er bra for meg. Jeg vil ikke spille i førstedivisjon. Samtidig vil jeg si takk til Brann, supporterne, trenerne og hele klubben. Jeg har likt tiden min i Bergen, men det er på tide å reise videre, sier Daniel Mojsov til Bergens Tidende.

Spilleren, som var en av Branns mest utskjelte, hadde egentlig kontrakt til sommeren. I dag ble han og klubben enige om å avslutte samarbeidet.

Makedoneren kom til Brann i mai 2013 og har hatt 16 kamper fra start for Brann denne sesongen.

Fra før er det kjent at Marcus Jonsson gir seg med fotballen.

Ifølge TV2 er det høyst usikkert at keeper Piotr Leciejewski, Stephane Badji, Birkir Mar Sævarsson og Erdin Demir blir med ned i 1. divisjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling