- Første mål vinner i kveld

Sier spåmann og visekaptein Claus Lundekvam.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no):

• Norge starter med følgende lag (4-4-1-1): Myhre - Bergdølmo, Hagen, Lundekvam, Riise - Solli, Hæstad, Andresen, Gamst Pedersen - Iversen - Carew.

Den norske benken: E. Johnsen, Andersen, Borgersen, Hangeland, F. Johnsen, Karadas, Årst.

På tribunen: Svindal Larsen, M. Johnsen, Høiland, Holtan, Kvisvik.

• Italia (4-4-2): Buffon - Bonera, Cannavaro, Materazzi, Grosso - Camoranesi, Pirlo, De Rossi, Zambrotta - Vieri, Cassano.

Italia-benken: Roma, Zaccardo, Diana, Barone, Blasi, Toni og Iaquinta.

Ikke gled deg til målfest på Ullevaal i kveld. Til det har Norge og Italia for gode forsvar, tror visekaptein Claus Lundekvam.

- Jeg tror det blir tett, jeg tror ikke på mange mål. Jeg tror ett mål vinner kampen, sier Claus.

MÅLFATTIG? Claus Lundekvam (t.h.) tror ett mål er nok til å vinne på Ullevaal i kveld. Kanskje det kan komme fra en av Morten Gamst Pedersens dødballer? Foto: Scanpix
MÅLFATTIG? Claus Lundekvam (t.h.) tror ett mål er nok til å vinne på Ullevaal i kveld. Kanskje det kan komme fra en av Morten Gamst Pedersens dødballer? Foto: Scanpix Vis mer

Ikke tro at Southampton-stopperen lar seg skremme av spissduoen Antonio Cassano og Christian Vieiri i kveld.

- Det er sånne spillere jeg har møtt de ni siste årene i Premier League. Det har gått bra før, sier Claus til Dagbladet.no.

Samtidig er Norges visekaptein veldig klar over at det blir tøft.

- Spesielt Vieri er en god spiller, det er ingen tvil om det. Han har vært i europatoppen i mange år, en spiller vi må passe på, sier Lundekvam.

Åge Hareide tok nærmest ut backfireren på gårsdagens pressekonferanse. Han påpekte at keeper og backfireren som starter ikke har sluppet inn mål sammen.

Det betyr at Thomas Myhre står i mål, med Andre Bergdølmo, Claus Lundekvam, Erik Hagen og John Arne Riise foran seg.

- Det er en god statistikk, men vi har bare spilt tre kamper sammen. Vi får håpe statistikken holder seg én kamp til, gliser Lundekvam.

Han opererte kinnbeinet for noen uker siden, og sto over privatkampen mot Costa Rica. Testene denne uke ga ham bekreftelsen på at alt er i orden.

- Jeg er klar for kamp. Nå er det bare viktig at vi ikke blir baktunge, men holder oss positive, sier Claus.