Første matchball til Vålerenga

Vålerenga fikk første matchball i årets NM-finale etter 3-2 seier på Hamar tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Laget kan dermed avgjøre hjemme på Jordal Amfi torsdag.

Örjan Nilsson ble Vålerengas store helt da han avgjorde seks minutter og 54 sekunder ut i forlengelsen. Det ble en merkelig femte NM-finale hvor hjemmelaget ødela fullstendig for seg selv i siste periode.

- Dette viser vel at det kun er hardt arbeid som gjelder, og i den neste kampen må vi bare fortsette å jobbe for hverandre, sa matchvinneren til NTB etter kampen.

- Vi fikk vel vist at vi er et strå hvassere enn dem med spillet vårt i sluttperioden, og det vitner om styrke å komme tilbake etter å ha ligget under med 0-2, sa Nilsson.

Fartsfylt og jevnt

Det var en relativt fartsfylt og jevn åpningsperiode hvor begge lagene spilte gjerrig bakover. Vålerenga yppet seg i de første minuttene, men det virket som om mange av spillerne begynte å bli slitne etter fire tøffe oppgjør. Derfor ble det ikke de helt store mulighetene til nettkjenning for noen av lagene.

I midtperioden kunne Storhamar gjøre det viktige 1-0-målet. Amerikaneren Chris Marinucci fikk så vidt lirket pucken under en liggende Tommy Lund, som trodde han hadde kontroll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer