<strong>DELTE POENGENE:</strong> Kampen mellom Malmö og Djurgården endte 2-2, og Hareides Malmö ga derfor vekk poeng for første gang denne sesongen  .Foto: Conny Sillén / NTB Scanpix
DELTE POENGENE: Kampen mellom Malmö og Djurgården endte 2-2, og Hareides Malmö ga derfor vekk poeng for første gang denne sesongen .Foto: Conny Sillén / NTB Scanpix Vis mer

Første poengtap for Hareides Malmö

2-2 mot Djurgården.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Åge Hareides Malmö-lag fikk sitt første poengtap for sesongen da Djurgården greide 2-2 mandag. Hjemmespillerne følte seg snytt av dommeren.

- Vi skulle hatt to straffespark, sa hjemmelagets stjernespiss Markus Rosenberg.

Han har bidratt med to mål og fire målgivende pasninger i sesongstarten som ga seier i de fire første kampene, men mandag ble det bare ett Malmö-poeng og null målpoeng for Rosenborg.

- Vi dominerte fra første minutt og var betydelig bedre enn Djurgården, sa Rosenberg, som mente at han skulle hatt straffe da han ble felt av Stefan Karlsson i det 26. minutt.

På overtid ville hjemmelaget ha straffe igjen, da Erik Johansson ble stoppet på ulovlig vis.

- I den første situasjonen gjorde jeg alt for å holde meg på beina. Jeg kom meg opp igjen to ganger før jeg ble sparket ned. I den andre situasjonen var det vel opplagt for alle at det skulle vært straffe, sa Rosenberg.

Hareide var mer diplomatisk.

- Jeg tror ikke det finnes noen svensk dommer, eller norsk for den saks skyld, som går på banen for ikke å dømme etter det de ser, sa han.

Guillermo Molins og Magnus Eriksson overlistet Kenneth Høie i Djurgården-målet hver sin gang, men det ble bare 2-2 for Malmö, som likevel topper tabellen.

- Vi er fornøyd med uavgjort i den på papiret vanskeligste kampen hele sesongen, sa Djurgården-trener Pelle Olsson.

Elfsborg, med Henning Hauger på midtbanen, vendte til 3-2-seier borte mot Falkenberg etter to mål av Marcus Rohdén. Dermed er laget på 2.-plass tre poeng bak Malmö.

De tre andre kampene i Allsvenskan mandag endte alle 2-2.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer