Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Første poengtap for Sandnes Ulf

HamKam var nærmest seieren, men nøyde seg med 0-0 i tirsdagens hjemmekamp mot Sandnes Ulf, som fikk sitt første poengtap for sesongen.

UAVGJORT: Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes så sitt lag avgi sine første poeng for sesongen med 0-0 mot HamKam tirsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
UAVGJORT: Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes så sitt lag avgi sine første poeng for sesongen med 0-0 mot HamKam tirsdag. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer

Gjestene fra Rogaland kom til Briskeby med tre strake seirer bak seg, men ble presset tilbake fra start av et HamKam-lag som jaget sesongens første trepoenger.

Hjemmelaget kom til gode sjanser, men fant ingen vei forbi en god Arnold Origi i Ulf-målet.

Aron Dønnum, som var meget frisk for hjemmelaget, var nær scoring da han i det 64. minutt danset forbi et par motspillere og skjøt hardt, men Origi fikk hendene opp og refleksreddet.

– Jeg synes vi gjorde en god fotballkamp i samtlige 90 minutter, men vi fikk dårlig betalt. Ett poeng er mager trøst. Vi fortjente mer i dag, sa HamKam-trener Kevin Knappen til Eurosport.

– Jeg synes vi var gode i dag. Vi forbedret oss mange hakk fra de tidligere kampene og burde ha vunnet, mente Dønnum.

Sandnes Ulf-trener Bengt Sæternes måtte se tabelltoppen glippe. Nærmest for Ulf var Niels Vorthoren med et skudd som strøk stolpen.

– Vi fikk det ikke helt til i dag, og jeg er fornøyd med ett poeng slik kampen var, sa Sæternes til Eurosport.

– Vi var gode defensivt og holdt nullen igjen, men har litt mer å jobbe med offensivt, sa Akinsola Akinyemi.

Ulf er på tredjeplass med like mange poeng, men svakere målforskjell enn Aalesund og Notodden. HamKam har etter sin tredje uavgjort på fire kamper fem lag bak seg på tabellen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media