Første poengtap

Bunnsolide bakover er Chelsea. Men framover er det kladdeføre.Vi fulgte Aston Villa - Chelsea direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no, Aston Villa - Chelsea 0-0): Nok en gang beviste Chelsea at de har balløyas best armerte forsvarsmur. For med bare ett baklengsmål etter fem kamper, trenger ikke Jose Mourinho å ha noen bekymringer for sin nykomponerte forsvarsrekke.

Men det som var Chelsea-tilhengernes lille bekymring etter de fire første kampene, at Chelsea ikke overbeviser nok framover på banen, resulterte i dag i årets første poengtap.

Krysskudd

For selv med en rekke sjanser, blant annet en lekkerbiskener fra Didier Drogba i krysset, ville det seg ikke for Chelsea i dag.

Først og fremst fordi Aston Villa er et av ligaens beste hjemmelag, men også fordi Chelsea nesten hele tida prioriterte defensiv trygghet.

Når backene, spesielt Babayaro, kommer fram, skaper nemlig Chelsea de situasjonene som ofte resulterer i sjanser foran mål på rekke og rad. Overtall på kanten. Men alt for ofte ble Drogba og Kezman løpene alene med ballen.

Straffe?

I en fairspilt kamp på Villa Park, kom det eneste gule kortet til Didier Drogba. For filming.

Spørsmålet er om det i det hele tatt skulle vært delt ut kort i dagens kamp, for det er ingen tvil om at en Villa-forsvarer var borti Drogba da han i stor fart falt i feltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer