Christian Eriksen

Første uttalelse: - Gir ikke opp

I en uttalelse via sin manager til den italienske sportsavisa Gazetta dello Sport uttaler den danske fotballspilleren Christian Eriksen seg om kollapsen offentlig for første gang.

DRAMATISK: Det så ekstremt dramatisk ut da den danske storspilleren Christian Eriksen kollapset under landskampen mot Finland lørdag. Foto: Stuart Franklin/Pool via AP
DRAMATISK: Det så ekstremt dramatisk ut da den danske storspilleren Christian Eriksen kollapset under landskampen mot Finland lørdag. Foto: Stuart Franklin/Pool via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da Eriksen kollapset under Danmarks kamp mot Finland i EM lørdag, rystet det hele fotballverden.

I mandagsutgaven av den italienske sportsavisa Gazetta dello Sport uttaler Eriksen seg om den dramatiske situasjonen for første gang.

- Takk, jeg gir ikke opp. Jeg føler meg bedre nå, men jeg ønsker å forstå hva som skjedde. Jeg vil si takk til dere alle for det dere gjorde for meg, sier Eriksen i en uttalelse som er videreformidlet til avisa fra manageren hans.

Snakket noen ganger

Eriksen spiller til daglig i den italienske Serie A-klubben Inter Milan. Han befinner seg fortsatt på sykehuset i Købehavn og er til undersøkelser. Fortsatt har ikke legene funnet noen forklaring på hvorfor han fikk hjertestans under kampen.

- Jeg har snakket med Christian noen ganger i dag, og han er fremdeles stabil og ok. Han har vært i kontakt med spillerne, han blir værende på sykehuset for videre oppsyn., sa landslagslege Morten Boesen på søndagens pressekonferanse.

Han forteller også at testene, som er foretatt inntil videre, ikke har avdekket noen problemer.

Lørdag kveld, etter episoden, fikk de danske landslaget hjelp av krisepsykologer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer