Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Førsteklasses hjemtur

GARDERMOEN (Dagbladet): John Arne Riise ble påspandert 56300 kroner for å være med i «Senkveld» på TV 2 i går. Men han ankom Norge med munnkurv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det har vært så mye oppstuss rundt Riise den siste tida at Liverpools norske backfenomen fikk streng beskjed før han forlot England i går ettermiddag:

- Nå skal du slappe av og ikke snakke med pressen.

Dermed måtte redaksjonssjef Einar Røhnebæk i produksjonsselskapet Rubicon, som lager «Senkveld» for TV 2, se 56300 kroner fly ut vinduet med en Cessna M 100 Citation 1.

Etterspurt

Sponsorflyet med de norske Liverpool-spillerne Riise, Vegard Heggem og Frode Kippe taxet inn ved VIP-inngangen på Gardermoen 17.40 i går kveld.

- Hvordan er det å være så etterspurt at TV 2 svir av nesten 60000 på privatfly for å få deg med i et talkshow?

- Jeg takker for alt jeg får jeg, smilte Riise til Dagbladet. Han har ikke sett noen av programmene til Andersen og Steine.

- Men venner av meg har sett programmet, og de har sagt det er bra, sa Riise. Han omgikk å svare på spørsmål om fotball.

- Dette er en privat tur, jeg har fri fra fotballen.

Han rekker å pleie sponsorer i Oslo i helga, og reiser med rutefly tilbake til Liverpool.

- Blir det nedtur med rutefly etter å ha prøvd privatjet?

- Neida, dette her er et engangstilfelle, sa Riise før han dro videre inn til hovedstaden.

Nedtur

Redaksjonssjef Einar Røhnebæk var mannen bak privatflystuntet som tok Liverpool-stjerna til Oslo. Den ihuga «Reds»-supporteren var spak da programmet gikk til opptak i går kveld. Uten Riise på programmet.

- Jeg har vært på telefon til alle som kan bestemme i Liverpool, og lagt igjen en haug med beskjeder, sa Røhnebæk mens han ventet på kontrabeskjed om munnkurv-ryktene fra reservemanager Phil Thompson.

Da sendinga var ferdig tapet, måtte han innse at møtet med Riise ikke kom i stand.

- Men jeg er like Liverpool-fan som jeg alltid har vært. Alt som kan glede en Liverpool-spiller, gleder meg. Og det ble jo en fin tur for ham, smiler Røhnebæk til Dagbladet.

- Jeg regner med at John Arne ringer meg privat en annen gang, så vi får tatt en skikkelig guttefest, sier programleder Tommy Steine.

Hele Norges coronakart