Lars Arne Nilsen sparket i Brann

Førstevalget heter Kjetil Knutsen

Har Brann en ønskeliste står Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen (51) garantert øverst. Det eneste som er sikkert er at han ikke kommer nå.

BERGENSEREN FOR BRANN: Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen står garantert øverst på lista når Brann skal finne sin Lars Arne Nilsens arvtaker. Spørsmålet er om Glimt treneren vil reise fra Norgs beste lag og spillere som Jens Petter Hauge (t.v), Patrick Berg og Kasper Junker. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
BERGENSEREN FOR BRANN: Bodø/Glimts trener Kjetil Knutsen står garantert øverst på lista når Brann skal finne sin Lars Arne Nilsens arvtaker. Spørsmålet er om Glimt treneren vil reise fra Norgs beste lag og spillere som Jens Petter Hauge (t.v), Patrick Berg og Kasper Junker. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

DET BESTE BRANN kan ha er en bergenser som trener. En bergenser med suksess. En mann fra byen, en bergenser alle peker på og ønsker seg

En bergenser som kommer hjem for å redde Brann og Bergens ære.

For fem år siden var Lars Arne Nilsen (56) den treneren.

Nå er det en mann i Bodø.

LARS ARNE NILSEN ble i 2015 hentet fra sitt eksil i Volda fordi han krysset av alle boksene. Han var mannen som fylte rollen. Lars Arne Nilsen var bergenseren som hadde hatt enorm suksess i Hødd.

Tida var inne for å hente ham hjem til større og viktigere oppgaver.

Til en av hovedrollene i Norges nest største by.

LARS ARNE NILSEN vant cupfinalen med Hødd i 2012, og var en liten scoring unna å ta laget fra Ulsteinvik til Eliteserien i 2013. I Brann fortsatte framgangene. Direkte opprykk etter å ha plukket opp stumpene fra svenske Rikard Norlings niendeplass etter 1-4 for Levanger på nivå to i slutten av mai 2015.

Sølv i 2016.

Bronse i 2018.

NÅ ER IKKE Lars Arne Nilsen god nok lenger. Han er oppbrukt og sparket. Han har hatt sin tid i Sportsklubben Brann. Det var veldig bra helt til det ble veldig dårlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer