Forstyrret av lasere fra tribunen

Men Drogba og Co tok tre poeng.

(Dagbladet.no): Trener Avram Grant har villet gi inntrykk av at Chelsea er en mye større offensiv kraft nå, enn da José Mourinho var sjef, men i dag var det tilbake til en typisk 1-0-seier.

- Det var ingen lett kamp, for West Ham forsvarte seg bra. I den første omgangen spilte vi slik West Ham ville vi skulle spille, men i andre fikk vi spilt slik vi selv vil, sier trener Avram Grant til BBC etter kampen.

- Vi skapte ikke så mange sjanser i første omgang, men etter at vi scoret, kunne vi fått et par mål til. Vi fortjente å vinne, sier Grant.


Chelsea var overlegne da de knuste Rosenborg i midtuka. I dag var ikke londonlaget like suverene, men ble likevel for sterke for byrivalene i West Ham.

I en kjedelig førsteomgang, var det mest spektakulære Didier Drogbas klage til linjemannen.

Ivorianeren var oppgitt over at han, hver gang han fikk ballen, ble forstyrret av et laserlys fra tribunen og ga klar beskjed om at dette måtte slutte.

- Det var plagsomt, for det kom et grønt lys fra tribunen, men resten av West Ham-fansen var snille, sa en forsonende Drogba etter kampen.

Holdt følge

Forstyrret av lasere fra tribunen

Om det var grunnen til at hjemmelaget ikke klarte å skape de store sjansene er vel uansett tvilsomt. West Ham jobbet bra, og hang med på overgangene, der Rosenborg ble halsende etter på onsdag.

- Fortsetter vi slik, kommer det til å gå bra. Vi hadde en plan, og det holdt lenge, men vi hadde ikke nok til å gi oss sjansen vi trengte, sier West Hams sjef, Alan Curbishley.

Men Chelsea maler og maler, og til slutt fikk de uttelling også i dag. Joe Cole fulgte opp sitt mål mot RBK med en kald gjennomløpning og avslutning etter en stuss fra Salomon Kalou 14 minutter før slutt.

West Ham klarte aldri å svare. Med bare ett skudd på mål, fra tidligere Chelsea-spiller Scott Parker, kunne Chelsea ri av stormen, og sikre tre viktige poeng i kampen om å hente inn teten.

Curbishley er skuffet over at Cole fikk sin sjanse.

- Jeg er litt skuffet. Jeg mener vi jobbet godt nok til å fortjene ett poeng - det var mye positivt å ta med seg videre.

TRE POENG: Joe Cole scoret målet som sikret seieren over West Ham. Didier Drogba feirer her, men klaget underveis på at fansen lyste på ham med laserlys. Foto: SCANPIX
TRE POENG: Joe Cole scoret målet som sikret seieren over West Ham. Didier Drogba feirer her, men klaget underveis på at fansen lyste på ham med laserlys. Foto: SCANPIX Vis mer
TØFF KAMP: Frank Lampard var en av flere som fikk gult kort i det tøffe lokaloppgjøret.