Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Førsund fikk sparken - går til sak mot HamKam

Bruker LO-advokat.

BLE SAGT OPP: Arnar Førsund fikk beskjed om at Hamkam ikke ville oppfylle kontrakten til den tidligere VIF-stopperen. Foto: Geir Olsen / SCANPIX
BLE SAGT OPP: Arnar Førsund fikk beskjed om at Hamkam ikke ville oppfylle kontrakten til den tidligere VIF-stopperen. Foto: Geir Olsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

• 18. januar: «Dere får gå på NAV, de vil ikke la dere sulte»

Spillerorganisasjonen Niso og Arnar Førsund saksøker HamKam for usaklig oppsigelse av fotballspilleren.

Konstituert leder Joachim Walltin i Niso bekrefter overfor NRK at organisasjonen har stevnet HamKam for retten. Det skal være første gang en fotballspiller saksøker en klubb for usaklig oppsigelse i Norge.

- Saken er overtatt av vår advokat i LO. Det har vært forhandlinger, men partene nådde ikke fram, og derfor har vi tatt ut en stevning mot HamKam. I utgangspunktet går saken til retten, sier Walltin.

Førsund er en av fem HamKam-spillere som i fjor høst ble oppsagt på grunn dårlig økonomi i hedmarksklubben.

HamKams advokat, Pål Kleven, mener at klubben hadde saklig grunn for å si opp de fem spillerne grunnet den dårlige økonomien. Han har også vist til at de fem fikk tilbud om ny kontrakt, og har avvist at klubben behandlet de oppsagte spillerne dårlig.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!