Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forsvar det beste angrep

Odd-spillerne Alexander Aas (24) og Ronny Deila (27) er ikke bare solide forsvarsklipper. I går scoret de også hvert sitt mål.

SKIEN (Dagbladet): Dermed sørget også duoen for at hjemmelaget fortsatt er ubeseiret på Odd Stadion.

- Men vi burde vunnet mer enn 3- 2. Etter pause var vi for opptatt av å holde på 3- 1-ledelsen, ble redde og slapp Bryne inn i kampen. Det var unødvendig, sier høyrebacken Alexander Aas til Dagbladet.

Etter at Bryne-spissen Kim Rune Hellesund hadde feid inn ledermålet på et kanonskudd fra drøyt 20 meter, startet Alexander Aas opphentingen for hjemmelaget med en fiks og enkel scoring.

- Corneren fra Thomas Røed landet på låret mitt, jeg fikk ballen under kontroll og satte den i mål med tåa. Vi er farlige på dødballer, og fornektet oss ikke i går heller. Selv er jeg ingen goalgetter. I fjor kom jeg bare på scoringslista én gang - mot Viking borte. Forhåpentligvis blir det noen flere nettkjenninger i år, sier Aas.

Deila - som vanlig

Midtstopper Ronny Deila har for vane å score mot Bryne, og lot seg ikke be to ganger da sjansen bød seg i går.

- Morten Fevang la et innlegg som Sebastian Henriksson stusset videre. Jeg sto på bakre stolpe, og slo ballen i mål med innsiden av foten. Også i fjor og forfjor scoret jeg mot Bryne. Én gang i fjor, to ganger i forfjor, sier Ronny Deila.

Da Espen Hoff økte ledelsen sekunder før pause, trodde de fleste at kampen var over i Skien. I stedet for å fortsette offensiven, ble odderane feige og lot jærbuene komme inn i kampen.

- Da gjorde vi det unødvendig spennende. Førsteomgangen var bra. Andreenomgangen sto ikke i stil med de første tre kvarterene, sier lagkaptein Jan Frode Nornes.

Kaptein for å bli

Før kampen i går fortalte Odd-direktør Tom Helge Rønning at Nornes er kaptein for resten av sesongen.

- Forhåpentligvis har vi lagt kapteinsaken bak oss. Det har vært sagt nok, sier Rønning til Dagbladet.

Keeper Erik Holtan var den første av årets tre Odd-kapteiner så langt. Etter kampen i går berømmet han midtstopper Ronny Deila for 2- 1-målet.

- Angrepsspillerne bør lære av Ronny. Han satte bare bredsiden til, og ballen gikk i mål. Det var ikke skudd, bare en pasning i hjørnet. En perfekt scoring, sier Erik Holtan, som syntes spillerne tok for lett på oppgaven etter pause, og dessuten slurvet altfor mye.

INGEN SPISSER: Forsvarsspillerne Alexander Aas og Ronny Deila samt midtbanespiller Jan Gunnar Solli jubler etter Aas' mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media