Får kritikk fra fansen

Forsvarer Ajer etter kritikk

Kristoffer Ajer har måttet tåle kritikk den siste tiden. Celtic-kollega Christopher Jullien mer enn antyder at behandlingen av nordmannen har vært urettferdig.

FÅR KRITIKK: Kristoffer Ajer har måttet tåle kritikk den siste tiden. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Kristoffer Ajer har måttet tåle kritikk den siste tiden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ajer måtte tåle mishagsytringer fra egne fans etter at han tillot Rangers-midtstopper Nikola Katic satte inn vinnermålet i forrige måneds prestisjetunge «Old Firm»-duell, skriver den skotske avisen Herald Scotland.

Nå tas den norske landslagsstjernen i forsvar av midtstopperkollega og navnebror Christopher Jullien. Han henviser til Ajers solide prestasjoner tidligere denne sesongen og mener det er urettferdig å kritisere nordmannen nå.

– Kris har vært i Celtic i lang tid og gjort veldig mye bra. Han er veldig ung, og har fortsatt en veldig lys framtid foran seg. Dersom noen mennesker tviler på ham, kommer han bare til å vise dem at han er en virkelig god spiller. Han er ikke landslagsspiller for ingenting, sier Jullien til Herald Scotland.

Franskmannen er skråsikker på at Ajer vil slå knallhardt tilbake.

– Jeg bare vet at han kommer til å revansjere seg, for å vise alle kvalitetene han besitter. Han kan alt – han er veldig rask, han er god med ballen, sier Celtic-profilen – og tilføyer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer