- Forsvarer du deg, scorer de åtte. Angriper du, gjør de det samme

Sa Osasuna-sjefen før kampen mot Barca. Se alle målene!

(Dagbladet): Osasuna-manager Jose Luis Mendilibar viste både stor pessimisme og framsyn da han møtte pressen før møtet med Barcelona i går kveld, og uttalte:

- Prøver du å ligge bakpå og forsvare deg mot Barcelona, kan de score åtte mål på deg. Angriper du dem, gjør du det samme.

At Barcelona virkelig skulle score åtte ganger mot laget hans, hadde han nok ikke regnet med.

Men det var akkurat det katalanerne gjorde, da de «reiste seg» fra to ganger uavgjort, og herjet med stakkars Osasuna på Camp Nou i går kveld.

Leo Messi scoret tre ganger, David Villa to, i en kamp som stilnet alle de som trodde Barcelona var på vei inn i en liten seierstørke.

Jose Luis Mendilibar tror tvert imot at laget hans fikk lide for at Pep Guardiola og co. har latt et par ledelser glippe den siste uka.

- I dag ville de fjerne enhver tvil, og da satte de åtte på oss, sier Osasuna-sjefen, ifølge Eurosport.

- Når disse lagene er på sitt beste, på 100 prosent, kan de score åtte på oss, eller fem på lag som Villarreal. De knuste oss i sinne over den såkalte minikrisen, som ikke var mer enn uavgjortresultater i kamper de dominerte fullstendig, sier Mendilibar.

Pep Guardiola avviser imidlertid at sinne hadde noe med saken å gjøre.

- Jeg forsvarer spillerne mine, og til nå har de aldri gitt meg grunn til å være sint. Det kan skje en dag, men ikke ennå, sier Guardiola, og får støtte av Javier Mascherano.

- Vi var ikke katastrofale mot Milan, og vi er ikke plutselig fantastiske nå, sier argentineren.

8-0 taler uansett sitt tydelige språk.