Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Forsvarer oppsiktsvekkende avgjørelse

Flere er kritiske til at Wales-vingen Daniel James fikk spille videre etter å ha fått en hodesmell mot Kroatia søndag. Landslagssjefen forsvarer beslutningen.

SKADET: Daniel James. Foto: NTB Scanpix
SKADET: Daniel James. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den talentfulle unggutten gikk i bakken etter å ha blitt truffet hardt av Kroatia-stopper Domagoj Vidas kne tidlig i kampen. James ble liggende tilsynelatende urørlig på bakken i flere minutter og fikk behandling av medisinsk personell før det ble bestemt at han kunne spille videre.

Det fikk blant andre den tidligere Tottenham-spilleren Ryan Mason til å reagere. Mason måtte selv legge opp som 26-åring som følge av en hodeskade.

- Daniel James ble nettopp slått bevisstløs. Likevel blir han sendt på banen igjen tre minutter senere, skrev Mason på Twitter.

I etterkant viste det seg at James aldri ble slått bevisstløs. Selv gjør spilleren sitt for å tone ned situasjonen.

- Jeg tror han bare traff meg i hodet. Jeg ble ikke slått ut, heldigvis, sa Manchester United-profilen etter kampen.

ØDEGAARD: Martin Ødegaard briljerte med spanskkunnskaper under dagens pressekonferanse på Ullevaal. Video: NTB Scanpix Vis mer

Skuespill?

Wales' landslagssjef Ryan Giggs antyder at James drev skuespill etter situasjonen og beskriver 21-åringen som «streetwise».

- Han ble liggende og var litt smart. Han fortalte legene at «jeg rører meg ikke, jeg bare ligger i ro». Ikke for å forsøke å få noen utvist. Han bare brukte intelligensen sin, sa Giggs ifølge Sky Sports.

Han forsvarer samtidig beslutningen om å la James spille videre etter smellen.

- Fysioterapeuten løp bort til ham, men det var ikke noe problem. Vi gjorde alle testene for hjernerystelse i pausen, og han var helt fin, forklarte Wales-sjefen etter 1-1-kampen i EM-kvalifiseringen.

James er dermed etter alt å dømme klar til Manchester Uniteds hjemmekamp mot Liverpool kommende helg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media