Forsvarer seg helt til mål

- En hest for de som satser tøft.

SVARER OPP. Preston er svært god til å forsvare seg. Kusken håper Preston kommer seg til tet på lørdag også. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SVARER OPP. Preston er svært god til å forsvare seg. Kusken håper Preston kommer seg til tet på lørdag også. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster.
Jokerpotten er på 15 millioner!

- Banker?
Det er vel noe drøyt.
Men hvorfor ikke, for de som vil satse litt tøft, sier kusken.

Åsbjørn Tengsareid kjører Preston i det første V75-løpet på Bjerke lørdag.
En hest som forsvarer seg helt til målstreken.
- Jeg trodde egentlig at hesten var best bakfra. Men nå har den vunnet et par løp fra tetposisjonen og vært veldig flink.
Det var dyktig og sterkt å avvise en så god hest som Dacke Håleryd sist.
Preston har veldig fin form. Jeg kjører fra start og prøver på teten. Men jeg er usikker på hva de andre deltakerne gjør, og det er vel noen raske innenfor bak bilen.
Men min hest er absolutt å regne med, selv om jeg mener det er et åpent løp med flere gode, sier Åsbjørn Tengsareid til Dagbladet.

Samme utstyr

- Preston kommer ut med samme utstyr og balanse som sist. Piggskoene er byttet ut med lette sommersko. Men Preston er en grei hest slik sett. Det har ikke den store betydningen, forteller Tengsareid.

Kort tur

- Preston står hos meg i Sandefjord og har en fin og kort tur til Bjerke. Det er selvfølgelig en fordel, sier Åsbjørn Tengsareid.
Han kjører flere hester på lørdag.
- Men jeg tror ikke jeg vinner med noen andre.
Det er Preston som er vinnersjansen, konkluderer Åsbjørn Tengsareid.