Gary Neville

Forsvarer Solskjær etter dette

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville (46) tar Ole Gunnar Solskjær (48) i forsvar etter helgas hendelse.

SKUFFET: Cristiano Ronaldo gikk rett til garderoben etter skuffelsen mot Everton. Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA
SKUFFET: Cristiano Ronaldo gikk rett til garderoben etter skuffelsen mot Everton. Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Vis mer
Publisert

Sky Sports-ekspert Gary Neville mener superstjerna Cristiano Ronaldo (36) har lagt «ekstra press» på Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (48) etter Premier League-oppgjøret mot Everton.

Ronaldo har vært imponerende etter overgangen til United og scoret fem mål på seks kamper, men ble plutselig benket i helgas kamp mot Everton.

Han ble byttet inn i andre omgang, men maktet ikke å hjelpe laget til seier og Everton fikk med seg et fortjent poeng fra «Drømmenes Teater». Ronaldo var synlig irritert etter 1-1, og stormet ned i spillertunnelen alene da dommeren blåste for fulltid.

Neville innrømmet at han ikke var en fan av Ronaldos reaksjon etter kampslutt og hevdet han la et ekstra press på manager Solskjær, som allerede har fått kritikk fra fansen etter lagets varierende prestasjoner.

- Jeg så kampen og så ham gå av gårde. Jeg kan ikke si at jeg liker det. Er Cristiano opprørt når han ikke spiller? Ja. Er Cristiano irritert som et helvete når laget ikke vinner? Selvfølgelig. Vi vet dette, men han trenger ikke å bevise det, sa Neville i sin egen podkast hos Sky Sports.

På TV-bildene kunne man se superstjerna mumle noe for seg selv da han gikk av banen.

- Jeg tror Ronaldo er smart nok til å vite at slike handlinger vil føre til et reelt press på Ole Gunnar Solskjær. Hvis han fortsetter sånn vil det legge et enormt press på Ole. Det er ingen tvil om at samtalen etter kampen handlet om manageren.

Neville mener videre at Solskjær kanskje må trekke Ronaldo til siden og gjøre det klart for ham at offentlige demonstrasjoner av misnøye kanskje ikke er kloke eller fordelaktige for laget.

SIUUUU: Cristiano Ronaldos feiring har blitt berømt. Hvorfor gjør han det? Vis mer

46-åringen synes klubben har mistet litt av sin identitet etter at sir Alex Ferguson dro, men at Solskjær har returnert noen av verdiene tilbake til klubben.

- Han har signert anerkjente spillere og med det følger et press for å levere. Ole vet at det er «make it or break it» denne sesongen. Du må vinne et trofé med slike spillere, sier Neville og fortsetter:

- Han må passe på seg selv, være egoistisk og sørge for at han takler Cristiano.

Nå venter en landslagspause før Soslkjærs United møter Leicester i Premier League 16. oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer