Forsvarer Solskjær etter kritikken

To tidligere United-spillere forsvarer Ole Gunnar Solskjær.

TØFF PERIODE: Ole Gunnar Solskjær opplever en spisskrise på toppen av de svake resultatene. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix
TØFF PERIODE: Ole Gunnar Solskjær opplever en spisskrise på toppen av de svake resultatene. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et svekket Manchester United leverte en tam forestilling mot West Ham i London, og reiste hjem med 0-2 i sekken søndag. Det betyr at de røde ligger ti poeng bak serieleder Liverpool, etter seks spilte kamper i Premier League.

At United kun har vunnet to av seks ligakamper er en ting, men hvordan lager framstår på banen er noe helt annet. For at manager Ole Gunnar Solskjær skal vinne over skeptikere og kritikere, må nok mannskapet hans levere underholdende fotball når laget ikke vinner.

Deler av fansen har også begynt å tvile på om nordmannen er rett mann til å få skuta på rett kjøl, noe United-legende Rio Ferdinand ikke forstår.

Ole ut, hvorfor det?

Solskjærs tidligere lagkamerat kjørte søndag kveld forbi en supportergruppe som diskuterte nordmannen med supporterkanalen The United Stand.

Supporterne stiller seg spørsmålet om det har vært noen særlige forbedringer å spore siden Louis van Gaal og José Mourinho styrte klubben.

Ferdinand rullet ned vinduet og kastet seg inn i diskusjonen. Følgende seanse har blitt filmet og lagt ut på Ferdinands Instagram-konto:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer