Forsvaret har scoret seks av ti mål for Sarpsborg

Meget solid forestilling da Haugesund ble slått 3-0.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sarpsborg har så langt ikke sprudlet i eliteserien, selv om resultatene har vært gode. Søndag leverte laget en meget solid forestilling da Haugesund ble slått 3-0.

Det var aldri noen virkelig tvil om hvor seieren skulle ende søndag. Sarpsborg scoret tidlig, og kontrollerte kampen etter målet. Etter sju spilte kamper er laget med i toppen av tabellen.

Søndag fulgte laget en velkjent oppskrift med forsvarsspillere som scoret etter dødball. 1-0 kom allerede etter ti minutter av kampen. Etter et hjørnespark fikk Sarpsborg to muligheter, og kaptein Ole Heieren Hansen satte til slutt ballen i mål fra kort hold.

Kapteinen hadde ikke scoret siden 2011 da årets sesong ble sparket i gang. Nå står han med hele tre mål på de sju første serierundene.

2-0-målet kom ved Hansens midtstopperkollega Andreas Nordvik. Han kastet seg fram og headet inn et frispark etter 63 minutter, hans annen scoring for sesongen.

I tillegg har Martin Thømt Jensen ett mål. Det betyr at forsvarsspillerne har scoret seks av ti mål for Sarpsborg i år. Totalt har sju av målene kommet på dødballer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.