Forsvarsblemmer felte fotballjentene - nytt tap i VM-oppkjøringen

2-3 mot Belgia.

TAP: Ada Hegerberg tegnet seg på scoringslista i Norges privatlandskamp mot Belgia i dag. Likevel ble det et tap på de norske jentene.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TAP: Ada Hegerberg tegnet seg på scoringslista i Norges privatlandskamp mot Belgia i dag. Likevel ble det et tap på de norske jentene. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Belgia - Norge 3-2

(Dagbladet): I sin nest siste oppkjøringskamp før VM-starten i begynnelsen av neste måned, røk Norge enda en gang på et surt tap.

Det etter en stor forsvarstabbe der Maria Thorirsdottir skulle klarere, men sendte ballen rett i beina på Tessa Vullaert, som kunne sette ballen i mål til belgisk seier.

Forsvarsutfordringen For det norske landslaget handler mye om å sette en forsvarsfirer foran VM-starten i begynnelsen av neste måned. Og med kaptein Trine Rønning og Caroline Graham Hansen ute med skade, måtte Elise Thorsnes inntre på den venstre back-plassen.

I starten var jentene litt skjelvne i forsvaret, men fikk etter hvert etabler en viss trygghet. Selv om det skulle vise seg at det var tabbene som felte Norge.

Men Belgia - som for øvrig ikke skal til VM - hadde kampens første store sjanse. Etter drøyt ti minutters spill hadde de en suser av et skudd som gikk på innsiden av tverrliggeren og ut.

Få minutter senere kom scoringen også, et kjempeskudd fra 18 meter, signert Cecile De Gernier.

Endelig scoring - før Belgia svarte Norge viste bedre takter, da spesielt i angrep, men bare det siste lille manglet. Norge èn under til pause.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.