Forsvarskrise for Carl & co.

Fem forsvarsspillere skaper bekymring for Wimbledon før dagens cupbatalje mot Barnsley. - Det er ingen lette kamper i FA-cupen. Huddersfield overrasket oss i ligacupen sist og mot Barnsley blir det like tøft, sier Wimbledons Carl Cort.

Wimbledon-manager Egil Olsen sliter med mange skadde forsvarsspillere når London-klubben i dag møter Barnsley. - Vi har store problemer for øyeblikket. Bare ti spillere var i aksjon på trening før helga - og Hermann Hreidarsson var den eneste forsvareren, sier en bekymret Drillo til Soccernet.

Tore Pedersen er langtidsskadd og Drillo avskriver både Dean Blackwell og Ben Thatcher mot Barnsley. Alan Kimble og Kenny Cunningham er høyst usikre og begge testes før kampstart.

- Vi venter til lørdag morgen med å bestemme oss for hva vi skal gjøre. Det blir tøft mot Barnsley uansett og skadesituasjonen gjør ikke ting lettere.

For Drillo blir dagens kamp et hyggelig gjensyn med Barnsley-manager Dave Bassett. Bassett var Wimbledon-manager fra 1981 til 1987 og førte klubben fra fjerde til øverste divisjon.

- Dave er en god venn av meg, han er en morsom mann og er kjent som en tilhenger av lange pasninger.

- Det gjør deg ikke populær i England. I Norge ville det vært annerledes.