Forsvarskrise i United

Laurent Blanc er skadd og mister Manchester Uniteds bortekamp mot Ipswich i morgen. Se hele skadelista.

Franskmannen pådro seg en vridning i kneet mot Bayer Leverkusen onsdag. Skaden oppsto da Blanc taklet Leverkusens Dimitar Berbakov allerede etter tre minutter, men 36-åringen maktet likevel å fullføre kampen.

- Vi ville ta han ut ved pause, men han ønsket selv å fortsette, og betaler prisen for det nå, sier United-sjef Alex Ferguson til Manchester Evening News.

Dermed går stopperen glipp av det meget viktige oppgjøret med Ipswich på Portman Road. United må vinne for å henge med i gullkampen, mens Ipswich må ha poeng for å ha en realistisk mulighet til å overleve i Premier League. Ferguson håper imidlertid å ha veteranen tilbake til returoppgjøret med Leverkusen i Champions League.

- Nå satser vi alt på å få han klar til tirsdag, sier Ferguson.

Blancs skade er imidlertid ikke den eneste United har å stri med om dagen. Både David Beckham, Ronny Johnsen og Gary Neville er fra før skadd, mens også Paul Scholes, Juan Veron og Quinton Fortune sliter. I ettermiddag kom også meldingen om at keeper Fabien Barthez står over.

Det betyr trolig at Roy Keane spiller fra start sentralt på midtbanen, mens Jon O'Shea spiller stopper ved siden av Wes Brown. Yngstebror Neville og veteranen Dennis Irwin kjemper om høyrebackplassen.

SKADEKRISE: Laurent Blanc (bildet) er ny mann på Uniteds skadeliste.