Forsvarte Suárez, angrep media, trakk seg fra FIFA-komité og forlot rommet til applaus

Uruguay-sjefens absurde pressekonferanse.

LESTE OPP TEKST: Uruguay-sjef Oscar Tabarez leste opp en lang tekst på dagens pressekonferanse. Så gikk han, uten å si et eneste ord om morgendagens kamp. Foto: AP Photo / Matt Dunham / NTB Scanpix
LESTE OPP TEKST: Uruguay-sjef Oscar Tabarez leste opp en lang tekst på dagens pressekonferanse. Så gikk han, uten å si et eneste ord om morgendagens kamp. Foto: AP Photo / Matt Dunham / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

RIO DE JANEIRO (Dagbladet): Klokka 22 i morgen kveld, norsk tid, møtes Colombia og Uruguay til åttedelsfinale i det som kan bli en fotballfest av de sjeldne på Maracana stadion i Rio.

Det som, naturlignok, har fått desidert størst oppmerksomhet inn mot det sør-amerikanske oppgjøret er Luis Suárez´ biting og påfølgende utestengelse fra all fotball de neste fire månedene.

27-åringen er allerede hjemme i Montevideo, men i kveld holdt Uruguays landslagssjef Oscar Tabarez pressekonferanse på Maracana stadion.

Mange lurte på forhånd på om han ville si noe om straffen mot sin stjernespiss, og for å si det pent: Det ville han.

- Konsis og detaljert Tabarez satte seg nemlig ned og leste opp en langt tekst for hele verdenspressen - etter å ha gjort det klart at han ikke ville svare på spørsmål.

- Jeg vil snakke om straffen til Luis Suarez. Akkurat nå er den det viktigste for oss, det er den som har tatt opp tida vår. Jeg skal være konsis og detaljert, begynte han.

- Først av alt, vil jeg si min mening, som landslagssjef for Uruguay, og som en trener som er et resultat av uruguayansk fotball. Jeg vil snakke til dere med min bakgrunn som trener:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer